Kinderdagverblijf De Meern: Jojo | Kind & Co

Kinderdagverblijf De Meern: Jojo

 1. Kleinschalig

  Kinderdagverblijf Jojo is kleinschalig met een huiselijke sfeer waarbij iedereen elkaar kent.

 2. Verticale groepen

  Een verticale groep betekent leren van elkaar en 4 jaar lang het zelfde vertrouwde gezicht voor uw kind.

 3. Onderdeel van kindcentrum

  Samen met BSO Shuttle, BSO Shuttle’s buren en de basisschool Apollo 11 vormt kinderdagverblijf Jojo een kindcentrum.

 4. Goed bereikbaar

  Kinderdagverblijf Jojo is gemakkelijk te bereiken met de auto en fiets. Het kinderdagverblijf ligt aan de Ten Veldestraat, die parallel loopt aan de Meerndijk, op enkele minuten van de A12. Ook goed te bereiken vanuit Montfoort en Leidsche Rijn.

 5. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

 7. Werkt aan Gezonde Kinderopvang

  Wij willen dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Meer informatie

Waar ligt kinderdagverblijf Jojo?

Kinderdagverblijf Jojo ligt aan de rand van het centrum van De Meern. Kinderdagverblijf Jojo is gemakkelijk te bereiken met de auto en fiets. Het kinderdagverblijf ligt aan de Ten Veldestraat, die parallel loopt aan de Meerndijk, op enkele minuten van de A12. Ook goed te bereiken vanuit Montfoort en Leidsche Rijn. In hetzelfde moderne gebouw zijn de Daltonschool Apollo 11 en Buitenschoolse Opvang Shuttle en Shuttle’s buren (ook van KMN Kind & Co) gevestigd.

Wat biedt kinderdagverblijf Jojo?

Kinderdagverblijf Jojo bestaat uit 2 verticale groepen en is gelegen op de begane grond. Het gebouw heeft een ronde vorm met veel ramen waar veel daglicht door naar binnen komt. Vanuit deze ramen kijk je uit op het ruime buitenplein van kinderdagverblijf Jojo. De groepsruimtes hebben een grote grondbox voor baby’s, een speelmat met boerderij of garage, een keukenhoek, een poppenhoek en zelfs een speelboot. Er is veel ontwikkelingsgericht spelmateriaal aanwezig waar de kinderen mee kunnen spelen. Op het buitenplein zijn verschillende speelattributen zoals een zandbak, een speelhuisje, een picknickbank, een junglebrug met glijbaan en een doolhof. Ook bieden we het ontwikkelingsprogramma ‘Uk en Puk’ aan. Vanuit kinderdagverblijf Jojo is er een gemakkelijke doorstroom naar alle basisscholen in De Meern. Op alle basisscholen in De Meern bieden wij Buitenschoolse Opvang.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Ten Veldestraat 100
  3454 EN De Meern
  Tel. 030 – 666 52 44
  LRK 619716198

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Oudercommissie
  ocjojo@kmnkindenco.nl

  Marjolijn Groenevelt
  clustermanager
  tel. 06 - 589 421 37
  m.groenevelt@kmnkindenco.nl
  Muriël Mahakena
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 571 909 46
  m.mahakena@kmnkindenco.nl