Kinderdagverblijf De Meern: Jojo

 1. Kleinschalig

  Kinderdagverblijf Jojo is kleinschalig met een huiselijke sfeer waarbij iedereen elkaar kent.

 2. Verticale groepen

  Een verticale groep betekent leren van elkaar en 4 jaar lang het zelfde vertrouwde gezicht voor uw kind.

 3. Onderdeel van kindcentrum

  Samen met BSO Shuttle, BSO Shuttle’s buren en de basisschool Apollo 11 vormt kinderdagverblijf Jojo een kindcentrum.

 4. Goed bereikbaar

  Kinderdagverblijf Jojo is gemakkelijk te bereiken met de auto en fiets. Het kinderdagverblijf ligt aan de Ten Veldestraat, die parallel loopt aan de Meerndijk, op enkele minuten van de A12. Ook goed te bereiken vanuit Montfoort en Leidsche Rijn.

 5. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 7. Werkt aan Gezonde Kinderopvang

  Wij willen dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Meer informatie

Waar ligt kinderdagverblijf Jojo?

Kinderdagverblijf Jojo ligt in De Meern en is samen met BSO Shuttle gevestigd in hetzelfde gebouw als Daltonschool Apollo 11. Het kinderdagverblijf is goed bereikbaar en ligt dichtbij bij de toegangswegen A2 en A12.

Wat biedt kinderdagverblijf Jojo?

Kinderdagverblijf Jojo bestaat uit twee verticale groepen (0-4 jaar). De groepen zijn op de begane grond en grenzen aan een heerlijk buitenruimte. De groepsruimtes hebben hoge ramen waardoor er veel licht naar binnen valt en de kinderen naar buiten kunnen kijken.

Op beide groepen zijn hoeken waar de kinderen kunnen spelen. We hebben bijvoorbeeld een bouwhoek, een huishoek en een leeshoek. Maar er valt nog veel meer te spelen en ontdekken, we hebben knutselmateriaal, klei, puzzels muziekinstrumenten en nog veel meer!

Voor de baby’s  is er een fijne plek in de grondbox en als de grote kinderen aan tafel gaan, kunnen zij er in een hoge wipstoel gezellig bijzitten.

In onze tuin staat een zandbak, een speeltoestel met glijbaan en er is voldoende ruimte om te rennen en fietsen of vrij te spelen. Speciaal voor de allerkleinsten is buiten een grondbox, waar ze in een veilige omgeving kunnen ervaren hoe fijn het is om in de buitenlucht te spelen en ontdekken.

Beide groepen werken jaarlijks aan dezelfde thema’s van de Uk & Puk methode.

Vanuit kinderdagverblijf Jojo is er een gemakkelijke doorstroom naar alle basisscholen in De Meern. Op alle basisscholen in De Meern bieden wij ook buitenschoolse opvang.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Ten Veldestraat 100
  3454 EN De Meern
  Tel. 030 – 666 52 44
  LRK 619716198

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Oudercommissie
  ocjojo@kmnkindenco.nl

  Lisa Duurkoop
  clustermanager
  tel. 06 - 589 421 37
  L.Duurkoop@kindencoludens.nl
  Soraya van Buuren
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 112 641 48
  s.vanbuuren@kindenco.nl
  Sjanneke Woning
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 311 015 33
  s.woning@kindenco.nl