Kinderdagverblijf Houten: Van Harte

 1. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 2. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt Kinderdagverblijf Van Harte?

Kinderdagverblijf Van Harte is gevestigd in Integraal Kindcentrum Van Harte in het Oude Dorp in Houten. In het gebouw is ook basisschool Van Harte, BSO Van Harte en peutergroep Van Harte gevestigd. Op dit moment wordt het IKC gebouwd. Naar verwachting zal het kinderdagverblijf na de zomer van 2024 de deuren openen.

Wat biedt Kinderdagverblijf Van Harte?

Kinderdagverblijf Van Harte biedt opvang aan kinderen van 0-4 jaar. Er is een babygroep (0-2 jaar), een verticale groep (0-4 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar). Spelenderwijs leren begint al heel jong. Op ons kinderdagverblijf zorgen wij voor een gezellige, huiselijke sfeer waarin alle kinderen veilig op ontdekkingstocht kunnen. Voor de allerkleinsten hebben we grondboxen, waarin ze veilig zelf kunnen ontdekken en doen. Voor de grotere kinderen zijn er speelhoeken met allerlei materialen om zelf te spelen. De 3 groepen grenzen aan de hal en het buitenplein waar de kinderen van 2 jaar en ouder ook gebruik van kunnen maken.
Er wordt gewerkt met de Uk & Puk methode. Aan de hand van thema’s en activiteiten ontwikkelen de kinderen hun vaardigheden. De activiteiten op het kinderdagverblijf worden afgestemd op het thema en de leeftijd van de kinderen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

GGD inspectierapport

Elke locatie wordt jaarlijks bezocht door een GGD-inspecteur.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Loerikseweg 11-a
  3991 AA Houten
  Tel. volgt
  LRK volgt

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Mies Kroese
  clustermanager
  tel. 06 - 131 723 16
  m.kroese@kindenco.nl
  Suzanne de Liefde
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 821 762 28
  s.deliefde@kmnkindenco.nl