Kinderdagverblijf Nieuwegein: Batau

 1. Ruime openingstijden

  De kinderen kunnen tussen 07:30 en 18:30 uur worden opgevangen.

 2. Onderdeel van kindcentrum Batau

  Dit kinderdagverblijf is onderdeel van kindcentrum Batau en is gevestigd in de Prinses Margrietschool. Op dezelfde locatie zijn ook een peutergroep en een BSO gevestigd.

 3. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 5. Werkt met de aanpak van Gezonde Kinderopvang

  Gezonde Kinderopvang is met resultaat samen werken aan gezond opgroeien. Want elk kind verdient een gezonde start. Kinderdagverblijf Batau in Nieuwegein werkt met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Zie ook www.gezondekinderopvang.nl.

Waar ligt kinderdagverblijf Batau?

Kinderdagverblijf Batau is gevestigd in de wijk Batau Noord in Nieuwegein en onderdeel van Kindcentrum Batau. Hier worden kinderen van 0-13 jaar opgevangen. In dit gebouw zit ook de deel van de Veldrakkerschool. De omliggende scholen zijn De Veldrakker en Lucas Batau.

Het is een eigentijds, multifunctioneel gebouw waarin kinderdagverblijf, peuteropvang, basisschool en de BSO nauw samenwerken. Het kinderdagverblijf en de peutergroep hebben een eigen ingang voor ouder(s)/verzorger(s).

Wat biedt kinderdagverblijf Batau?

Het kinderdagverblijf is onderdeel van Kindcentrum Batau en bestaat uit één verticale groep (0-4 jaar), één babygroep (0-2 jaar) en één peutergroep (2-4 jaar). Het kinderdagverblijf beschikt over een eigen keuken, toilettenblok en slaapkamers voor de kinderen. Daarnaast is er een tuin, die is afgescheiden van de rest van het plein.

Zowel bij het kinderdagverblijf als op de peutergroep wordt gewerkt met het educatieve programma methode Puk & Co. Kinderen leren op een speelse manier aan alle ontwikkelingsgebieden. Er is een ruim activiteitenaanbod waarin kinderen de keuze kunnen maken tussen binnen- en buitenspel, een motorische of natuurgerichte activiteit, een creatieve of een cognitieve activiteit.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Heemraadsweide 1-3
  3437CA Nieuwegein
  Tel. 030 – 760 01 16 /
  030 – 760 01 18
  LKR 289841719

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Gerda Bonouvrié – Spee
  clustermanager
  tel. 06 - 102 645 53
  g.bonouvrie@kindenco.nl
  Patricia Toet
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 260 605 04
  p.toet@kindencoludens.nl
  Annabel Schoorl-Bliemer
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 453 299 43
  a.bliemer@kindencoludens.nl