Kinderdagverblijf Nieuwegein: Batau

 1. Ruime openingstijden

  De kinderen kunnen tussen 07:30 en 18:30 uur worden opgevangen.

 2. Onderdeel van kindcentrum Batau

  Dit kinderdagverblijf is onderdeel van kindcentrum Batau en is gevestigd in de Prinses Margrietschool. Op dezelfde locatie zijn ook een peutergroep en een BSO gevestigd.

 3. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

 5. Werkt met de aanpak van Gezonde Kinderopvang

  Gezonde Kinderopvang is met resultaat samen werken aan gezond opgroeien. Want elk kind verdient een gezonde start. Kinderdagverblijf Batau in Nieuwegein werkt met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Zie ook www.gezondekinderopvang.nl.

Waar ligt kinderdagverblijf Batau?

Het kinderdagverblijf is gehuisvest in het gebouw van de Prinses Margrietschool en is onderdeel van Kindcentrum Batau.

Het wordt een eigentijds, multifunctioneel gebouw waarin kinderdagverblijf, peuteropvang, basisschool en de BSO nauw zullen samenwerken.

Wat biedt kinderdagverblijf Batau?

Het kinderdagverblijf is onderdeel van kindcentrum Batau en bestaat uit twee verticale groepen van 0 tot 4 jaar en één peutergroep van 2 tot 4 jaar (voorheen Pinocchio). Deze zijn gevestigd naast elkaar in hetzelfde gebouw. In dit gebouw is ook een BSO gevestigd. De verticale groepen hebben een eigen ingang voor ouder(s)/verzorger(s).

Het kinderdagverblijf beschikt over een eigen keuken, toilettenblok en slaapkamers voor de kinderen. Daarnaast zal kinderdagverblijf Batau over een eigen tuin beschikken die afgescheiden is van de rest van het plein waar de kinderen van de basisschool en de BSO spelen.

Er is een ruim activiteitenaanbod waarin kinderen de keuze kunnen maken tussen binnen- en buitenspel, een motorische of natuurgerichte activiteit, een creatieve of een cognitieve activiteit.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Heemraadsweide 1-3
3437CA Nieuwegein
Tel. 030 – 760 01 16 /
030 – 760 01 18
LKR 289841719

Maandag
7:30 tot 18:30 uur
Dinsdag
7:30 tot 18:30 uur
Woensdag
7:30 tot 18:30 uur
Donderdag
7:30 tot 18:30 uur
Vrijdag
7:30 tot 18:30 uur

Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

Sylvia van Est
clustermanager
tel. 06 - 131 785 22
s.vanest@kmnkindenco.nl
Chantal Zwaan
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 308 237 26
c.zwaan@kmnkindenco.nl