Gastouderopvang Flex

Zelf gastouder worden? Klik hier om je aan te melden.

Gastouder in de buurt zoeken? Vul uw adres of woonplaats in.

Gastouderopvang in uw eigen huis zoeken? Klik hier

   

Heeft u flexibele werktijden of kiest u liever voor kleinschalige opvang? Dan is deze vorm van opvang iets voor u! GastouderBemiddelingsBureau Flex bemiddelt tussen u en de gastouder en blijft betrokken tijdens de opvangperiode. Het voordeel van een gastouder is dat u zelf met de gastouder afspraken kunt maken over breng- en haaltijden. Ook vakanties gaan in overleg.

Vaak zijn er ook andere kinderen om mee te spelen; uw kind wordt letterlijk “kind aan huis”! Vanaf 1 januari 2011 hebben ouders alleen recht op kinderopvangtoeslag wanneer ze gebruik maken van een gastouder die vermeld staat in het landelijk register kinderopvang. Deze gastouders zijn gecertificeerd en in het bezit van een kinder EHBO diploma. Alle gastouders van Flex staan in dit landelijk register. Het gastouderbureau heeft persoonlijk contact met de gastouders en gaat regelmatig op huisbezoek.

Neem contact op

  Wij onderschrijven en volgen het privacybeleid van Kind & Co. In de Privacy Verklaring van Kind & Co kunt u lezen hoe wij omgaan met gegevens. Door via deze website persoonsgegevens naar ons te sturen, geeft u ons toestemming deze gegevens te verwerken.

  Adres

  Ons gastouderbureau is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

  Adres
  Keermanslaan 112
  4835 GG Breda
  tel. 06 – 244 771 78
  westbrabant@flex-gastouder.nl

  Klachten

  Natuurlijk doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is over de dienstverlening die wij aanbieden. Toch kan het gebeuren dat er bij een ouder onvrede ontstaat. Daarvoor heeft FLEX een klachtenregeling.

  Biedt de interne klachtenprocedure geen bevredigende oplossing, dan kunt u zich voor informatie, advies of mediation wenden tot de Geschillencommissie Kinderopvang. Het adres en reglement kunt u vinden op hun website.

  kk-320x100

  Klachtenvrij-pin-2022_page-0001

  Tarieven

  Het gastouderbureau vraagt geen inschrijfgeld aan ouders. Vanaf het moment dat de opvang is gestart, brengt het GastouderBemiddelingsBureau bureau- en begeleidingskosten in rekening bij de ouder.

  Deze kosten zijn € 50,00 voor dagopvang en € 25,00 voor BSO (Buiten Schoolse Opvang) per kind per maand, ongeacht het aantal op te vangen uren. Bij een minimaal aantal uren opvang per week is het tarief bespreekbaar.

  De gastouder bepaalt zelf het uurtarief.

  Interessante websites

  Reglementen