Buitenschoolse opvang Waddinxveen: KAS

 1. Themagericht werken, afgestemd met school
 2. BSO KAS biedt ook voorschoolse opvang
 3. Doorgaande lijn tussen onderwijs en opvang
 4. Huiselijke sfeer
 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) KAS?

BSO KAS is samen met het kinderdagverblijf en peutergroep gevestigd in de Kardinaal Alfrinkschool (KAS), in de wijk Zuidplas in Waddinxveen.

Wat biedt BSO KAS?

Onze BSO maakt gebruik van de aula van de school. Deze is ruim opgezet en toch huiselijk ingericht. Ons aanbod aan activiteiten is gevarieerd en er wordt rekening gehouden met de wensen en leeftijd van de kinderen. Wij zoeken aansluiting bij de thema’s die op school worden aangeboden. De kinderen worden zoveel mogelijk gestimuleerd deel te nemen aan de activiteiten maar vrij spel zien wij ook als een activiteit. Tijdens de vakanties is de hele dag opvang en worden de activiteiten daarop aangepast. Onze buitenruimte is ingericht om naar hartenlust te kunnen spelen. BSO KAS  maakt gebruik van het schoolplein van de Kardinaal Alfrinkschool. De BSO organiseert ook uitstapjes naar speeltuinen in de buurt.

Kind & Co en de Kardinaal Alfrinkschool gaan hun samenwerking vormgeven in een Integraal Kindcentrum. Kinderen zullen daardoor van ’s ochtends vroeg tot het einde van de dag in een doorgaande lijn hun dag doorbrengen. Hiermee willen wij kinderen de structuur en veiligheid bieden die nodig is om zo goed mogelijk tot ontwikkeling te komen.

Voorschoolse opvang (VSO)

VSO KAS biedt bij voldoende belangstelling opvang aan op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 08:30 uur. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school en zorgt dat de overdracht aan de leerkracht goed verloopt. De kinderen van de Kardinaal Alfrinkschool kunnen op VSO KAS terecht.

Scholen

De kinderen die naar de Kardinaal Alfrinkschool gaan kunnen op BSO KAS terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Zuidplashof 1
  2743 CR  Waddinxveen
  Tel. 06 – 500 994 21
  LRK 543022109

  Maandag
  14:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  14:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  14:30 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Sanne Verheij
  clustermanager
  tel. 06 - 114 236 53
  s.verheij@kindenco.nl
  Monique Schuling
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 511 759 06
  m.schuling@kindenco.nl