Buitenschoolse opvang Nieuwegein: Rijnridders

 1. Onderdeel van Kindcentrum Rhijnhuysen
 2. Leren en ontdekken
 3. Betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Rijnridders?

BSO Rijnridders start na de herfstvakantie van 2023 tijdelijk in OBS basisschool Zuiderkroon, en zal in de toekomst een onderdeel zijn van Kindcentrum Rhijnhuysen.

Wat biedt BSO Rijnridders?

In dit kindcentrum werken enthousiaste en betrokken professionals uit het onderwijs (stichting Robijn) en kinderopvang Kind en Co Ludens nauw samen onder het motto: één voorziening, één visie. Samen creëren we van 7:30 uur tot 18:30 uur een uitnodigende plek voor álle kinderen van de wijk Rijnhuizen en omgeving. Een kindcentrum, als dynamisch hart van de wijk, waar kinderen van ’s morgens tot ’s avonds kunnen spelen, leren en ontdekken en hun talenten en persoonlijkheid leren ontwikkelen. Zowel onder schooltijd, als daarbuiten. We werken volop samen met partners in en om de wijk, die het onderwijsaanbod en de opvang rijker maken, maar ook aanvullende ondersteuning en begeleiding als bv. Logopedie, fysiotherapie of pedagogische ondersteuning kunnen bieden. Dit alles met maar één doel, kinderen zich zo optimaal en divers mogelijk laten ontwikkelen. Elk kind zijn GPS, Groei door Passie en Succeservaring, dat is de missie van Kindcentrum Rhijnhuysen. Een kindcentrum waar passie en beleving samen komen en je daardoor elke dag groeit in wat je weet, kan en doet.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  OBS Zuiderkroon
  Graaf Dirklaan 2
  3434 SZ Nieuwegein
  Tel. 06 – 453 369 06
  LRK aanvraag

  Maandag
  14:15 – 18:30 uur
  Dinsdag
  14:15 – 18:30 uur
  Donderdag
  14:15 – 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Sylvia van Est
  clustermanager
  tel. 06 - 131 785 22
  s.vanest@kindenco.nl