Buitenschoolse opvang Houten: Spelerij

 1. Kleinschalige opvang op vertrouwde plek

  Zodra de bel gaat, halen we de kinderen op of lopen de oudere kinderen zelf binnendoor naar de BSO. Kinderen voelen zich vertrouwd in het gebouw en kunnen meteen van de kleinschalige opvang gaan genieten. Op de BSO vangen we maximaal 30 kinderen op met 3 pedagogisch medewerkers.

 2. Eigen lokaal in de van Harteschool

  BSO Spelerij is gevestigd in een sfeervol en huiselijk ingericht klaslokaal. Daarnaast maken we gebruik van de aula, de grote aangrenzende keuken, het speellokaal en het schoolplein.

 3. Goede afstemming met school

  BSO Spelerij is gevestigd in de Heilige Familieschool. Er is een goede afstemming, zowel op directieniveau, als tussen de leerkrachten en de pedagogisch medewerkers. Als het gewenst is, is dagelijks contact met de leerkrachten over de kinderen mogelijk.

 4. Uitdagend activiteitenaanbod en zwemles mogelijk

  Dagelijks vindt er een uitdagend (themagericht) activiteitenaanbod plaats, waarbij volop aandacht is voor sport en spel, creativiteit en koken. Daarnaast worden er af en toe workshops door externen aangeboden waaraan kinderen kunnen deelnemen.
  Daarnaast is het op  dinsdag mogelijk dat de kinderen hun zwemdiploma onder BSO tijd halen. We werken hiervoor samen met zwembad De Wetering.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Spelerij?

BSO Spelerij is gevestigd in de van Harteschool. Deze school ligt in de wijk Poorten te Houten en is erg makkelijk te bereiken via de A27.

Wat biedt BSO Spelerij?

BSO Spelerij heeft twee basisgroepen en is gevestigd in de Van Harte school. De BSO maakt gebruikt van de centrale ruimte en van het peutergroep lokaal. De centrale ruimte is gezellig ingericht met diverse materialen en mogelijkheden om activiteiten te ondernemen. Zo is er een ruime keuze aan constructiemateriaal, gezelschapsspellen en knutsel- en techniekmateriaal. Er is een bouw- en huishoek en een chillhoek waar de kinderen lekker tot rust kunnen komen met bijvoorbeeld een boek.
Op BSO Spelerij kunnen de kinderen heerlijk buitenspelen op het grote schoolplein met diverse speeltoestellen en buitenspeelmaterialen.
Daarnaast bieden wij diverse kookactiviteiten aan en maken we gebruik van het speellokaal voor sport- en spelactiviteiten. Naast de kookactiviteiten en sport en spel, bieden wij de kinderen uitdagende activiteiten aan op het gebied van theater, muziek, techniek en creativiteit.
In de vakanties worden regelmatig uitstapjes gemaakt naar de diverse faciliteiten in de buurt. Er is veel individuele aandacht. Ook is er veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. We hebben regelmatig afstemming met school door middel van contact met de leerkrachten en/of de directie van de school.

Scholen

De kinderen van de van Harteschool kunnen op BSO Spelerij terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Vikingenpoort 30
  3991 JS Houten
  Tel. 06-26030299
  spelerij@kmnkindenco.nl
  LRK 138866867

  Maandag
  14:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Woensdag

  Donderdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Vrijdag

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Mies Kroese
  clustermanager
  tel. 06 - 131 723 16
  m.kroese@kindenco.nl
  Suzanne de Liefde
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 821 762 28
  s.deliefde@kmnkindenco.nl