Buitenschoolse opvang Vleuten: Haarzicht

 1. Opvang voor onder- en bovenbouw
 2. Uitdagend activiteitenprogramma
 3. Prachtig buitenterrein
 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Haarzicht?

Buitenschoolse opvang Haarzicht ligt in de nieuwbouwwijk Haarzicht. De BSO bevindt zich in openbare basisschool (OBS) Haarzicht in deze nieuwe wijk. Samen vormen wij Kindercentrum Haarzicht. Binnen een Kindercentrum werken leerkrachten, pedagogisch medewerkers en leiding onder één dak en vanuit één pedagogische visie samen.

Wat biedt BSO Haarzicht?

BSO Haarzicht is voor kinderen van 4-13 jaar oud. Wij hebben een prachtig nieuw pand tot onze beschikking met een ruim buitenspeelplein waar de kinderen alle ruimte hebben om te klauteren, voetballen, fietsen en rennen. Daarnaast hebben wij een speelzaal waar wij regelmatig gebruik van maken en we kunnen uitwijken naar een grote gymzaal voor workshops, of wanneer het weer het niet toelaat om buiten te spelen. Als de kinderen op de BSO aankomen starten we met een binnenkomer en kijken we hoe we erbij zitten. Vanuit daar wordt er een workshop aangeboden of een stukje fruit gegeten. Tijdens dit eetmoment zorgen de pedagogisch medewerkers dat er tijd en aandacht is om te horen hoe de schooldag is geweest.

Tijdens BSO-tijd bieden wij workshops aan waar kinderen zich voor in kunnen schrijven. Denk aan sport en bewegingsactiviteiten, creatief, drama, natuur en techniek. BSO-tijd is vrije tijd waar we stimuleren kinderen wel om mee te doen aan onze workshops. Ook is er ruimte voor de (oudste) kinderen om hun input te geven.

Tijdens vakantie en op studiedagen zijn wij de gehele dag geopend. Ook hier werken we met thema’s en zorgen we voor een gezellige en actieve invulling van de dag. Ook worden er geregeld uit stapjes en workshops georganiseerd.

Wij werken aan ‘Gezonde Kinderopvang’

Op BSO Haarzicht vinden wij het belangrijk om de gezondheid en een gezonde leefstijl van kinderen te bevorderen. De pedagogisch medewerkers zorgen voor lekker en gezond eten en drinken, en geven zelf het goede voorbeeld. Ook spelen de kinderen elke dag buiten en bieden wij elke dag een bewegingsactiviteit aan.

Scholen

Wij vangen kinderen op van OBS Haarzicht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Haarzichtsingel 15
  3451 MB Vleuten

  Tel groep Appels en Kersen: 06 – 106 873 82
  Tel groep Druiven, Olijven en Peren: 06 – 501 659 03
  LRK: 290796015

  Maandag
  14:15 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Woensdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  14:15 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Saskia Pennings
  clustermanager
  tel. 06 - 501 659 07
  s.pennings@kindencoludens.nl
  Maaike Schwartz
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 243 676 20
  m.schwartz@kindencoludens.nl
  Sanne van Berkum
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 151 581 31
  s.vanberkum@kindencoludens.nl