Peutergroep Nieuwegein: De Notedop

 1. Activiteitenprogramma

  Wij organiseren een activiteitenprogramma dat bijdraagt aan de ontwikkeling van uw kind.

 2. Gunstige ligging

  Peutergroep De Notedop is gelegen in de wijk Batau Zuid in de Margrietschool en bij de Meanderschool.

 3. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

  We werken met dagritmekaarten. Kleine kinderen hebben nog geen tijdsbesef  en d.m.v. dagritmekaarten kunnen we de kinderen uitleggen wat het programma biedt. Op de thematafel liggen voorwerpen, boekjes en speelgoed die met het thema te maken hebben.

Waar ligt peutergroep De Notedop?

Peutergroep De Notedop is gevestigd bij scholenvlek Batau Zuid in De Margrietschool en Meander en deelt het lokaal met de BSO Kameleon Geel. De ingang zit aan de Kersgaarde 17-19 in Nieuwegein.

Wat biedt peutergroep De Notedop?

De peutergroep heeft de beschikking over een mooi en licht lokaal en het interieur is recent vernieuwd. Er is een aparte buitenspeelruimte met een zandbak, een buitenkeuken en een speeltoestel. We beschikken over voldoende fietsen en auto’s om op het plein te gebruiken. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen, ontdekken, knutselen en buiten spelen. In afstemming met de Margrietschool mogen we gebruik maken van de gymzaal. Peutergroep De Notedop heeft een VE- groep en de kinderen kunnen maximaal 4 dagdelen per week komen.  Peutergroep De Notedop is op woensdag gesloten.

Peutergroep De Notedop vindt een goede samenwerking met de scholen belangrijk. Er worden regelmatig gezamenlijke activiteiten georganiseerd en er is een warme overdacht van de peutergroep naar de basisschool. Wanneer een peuter naar school gaat kunnen we even bij de toekomstige klas gaan kijken waardoor de overgang naar school beter gaat.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Kersegaarde 17-19
  3436 GC Nieuwegein
  Tel. 030 – 630 17 34
  LRK 123352058

  Maandag
  08:30 tot 12.30 uur
  Dinsdag
  08:30 tot 12.30 uur
  Donderdag
  08:30 tot 12.30 uur
  Vrijdag
  08:30 tot 12.30 uur

  Tijdens schoolvakanties gesloten.

  Sylvia van Est
  clustermanager
  tel. 06 - 131 785 22
  s.vanest@kindenco.nl
  Nadine Strating
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 112 037 70
  n.strating@kindenco.nl
  Patricia Reppel
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 308 237 26
  p.reppel@kindenco.nl