Peutergroep Houten: Fontein

  1. Puk & Ko

    Puk & Ko is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Puk & Ko aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

Waar ligt peutergroep Fontein?

Peutergroep Fontein is gevestigd in de PCBS De Fontein, in de wijk het Mos in Houten.

Wat biedt de peutergroep Fontein?

Sinds maart 2017 is de pc peutergroep gevestigd in de pc basisschool de Fontein, samen met BSO Fontein.

De peutergroep is elke ochtend geopend van 8.30 uur tot 12.00 uur.

De peutergroep is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De groep bestaat uit maximaal 16 peuters, zodat ieder kind  alle aandacht krijgt. De kinderen spelen onder deskundige leiding van twee beroepskrachten.

Op de peutergroep staat de peuter centraal. Er wordt aandacht besteed aan de sociale, emotionele, motorische, cognitieve, creatieve, zintuiglijke ontwikkeling, de geloofsontwikkeling en het stimuleren van de zelfredzaamheid.

Uw kind doet nieuwe ontdekkingen met allerlei materialen en heeft veel contact met andere peuters en medewerkers. Ook raakt het vertrouwd met groepsgebonden en zelfstandige activiteiten, wat de overgang naar de basisschool versoepeld. Dit alles gebeurt in een veilige setting. Ons uitgangspunt is ‘spelen is leren, ontwikkelen’. Hiervoor gebruiken we o.a. de methode van Uk en Puk.

We zijn een protestants christelijke peutergroep en willen dan ook zoveel mogelijk aansluiten bij de ‘kleine’ wereld thuis. Hiervoor gebruiken we de thema boeken van Timoteüs. Elk kind is bij ons welkom of je nu uit een christelijk gezin komt of niet.

Kom gerust eens een kijkje bij ons nemen. U bent van harte welkom!

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Bronmos 2
3994 KA Houten
Tel. 06 -111 040 23
pgfontein@kmnkindenco.nl
LRK 578216255

 

Maandag
van 8:30 tot 12:00 uur
Dinsdag
van 8:30 tot 12:00 uur
Donderdag
van 8:30 tot 12:00 uur
Vrijdag
van 8:30 tot 12:00 uur

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Carlie Mulders
clustermanager
tel. 06 - 131 776 93
c.mulders@kmnkindenco.nl
Dicky van Rijkom-Offermans
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 579 563 47
d.offermans@kmnkindenco.nl