Peutergroep Nieuwegein: Robinson

 1. Gevestigd in SBO De Evenaar

  Peutergroep Robinson is gevestigd in basisschool De Evenaar. Hier zijn ook logopedie en kinderfysiotherapie gehuisvest.

 2. Lekker buiten spelen

  Peutergroep Robinson beschikt over een grote buitenspeelplaats. Het betreft een eigen afgezet gedeelte met vlakbij een speeltuin in het park met kabelbaan, heuvel en veel gras.

 3. Gymlokaal

  Beschikt over een gymlokaal waar regelmatig activiteiten voor de motorische ontwikkeling worden aangeboden.

 4. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 5. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

Waar ligt peutergroep Robinson?

Peutergroep Robinson is gevestigd in basisschool De Evenaar, gelegen in de wijk Batau Noord in Nieuwegein. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Wat biedt peutergroep Robinson?

Peutergroep Robinson heeft een ruim, licht lokaal. Er zijn verschillende hoeken, zoals een huishoek, een speelhoek voor constructiemateriaal en een rusthoek met kussens. Er worden gerichte activiteiten aangeboden waarbij de ontwikkeling van de kinderen voorop staat. Natuurlijk vinden wij elke dag even buiten spelen erg belangrijk. Op deze groep werken wij met de methode Uk & Puk. De methode werkt met verschillende thema’s. Binnen deze thema’s bieden wij activiteiten aan, waarmee de taalontwikkeling van de kinderen op spelende wijze gestimuleerd wordt. De kinderen komen vier ochtenden per week onder toezicht van twee pedagogisch medewerksters.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Dasseweide 1
  3437 WN Nieuwegein
  Tel. 030 – 76 00 367
  LRK: 229771506

  Maandag 
  08:30 tot 12.30 uur
  Dinsdag
  08:30 tot 12.30 uur
  Donderdag
  08:30 tot 12.30 uur
  Vrijdag
  08:30 tot 12.30 uur

  Tijdens schoolvakanties gesloten.

  Sanderijn Lacet
  clustermanager
  tel. 06 - 131 736 23
  s.lacet@kindenco.nl
  Renske Camu
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 308 133 90
  r.camu@kindenco.nl
  Dunja Sahertian
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 82 063 452
  d.sahertian@kindenco.nl