Peutergroep Maarssen: 't Opstapje | Kind & Co

Peutergroep Maarssen: ’t Opstapje

 1. Centraal gelegen in het centrum van Maarssen-dorp

  ’t Opstapje is gevestigd in theater ‘t Zandt in het centrum van Maarssen. Er is veel parkeergelegenheid in de buurt én de locatie ligt naast twee basisscholen in het centrum.

 2. Zeer ervaren team van medewerkers

  De pedagogisch medewerkers hebben jarenlange ervaring met de doelgroep (kinderen van 2 tot 4 jaar) en zijn allen gediplomeerd en ervaren in het werken met het VVE-programma.

 3. Jaarlijks groots en gezellig zomerfeest

  Jaarlijks organiseren we in juni een groots zomerfeest, elk jaar in een ander thema. Er is tijd voor de ouders om elkaar gezellig te ontmoeten, voor de kinderen om te spelen en we zamelen elk jaar geld in voor een goed doel

 4. VE-gecertificeerd

  Voorschoolse educatie (VE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool

 5. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt peutergroep ’t Opstapje?

Peutergroep ’t Opstapje is gevestigd in Maarssen-dorp in kinderdagverblijf Plons. Er zijn diverse ontsluitingswegen in de omgeving, waardoor de bereikbaarheid erg goed is. Rondom de peutergroep is voldoende parkeergelegenheid.

Wat biedt peutergroep ’t Opstapje?

Peutergroep ’t Opstapje heeft een ruime nieuwe speelzaal waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. In de ruimte zijn voldoende uitdagingen te vinden zoals een ruime keuze aan knutselmaterialen, poppenhoeken, auto’s, veel spel- en ontwikkelingsmateriaal en leuke lees- en kijkboekjes. Ook is er een afgeschermd buitenterrein waar de peuters heerlijk spelen in de overdekte zandbak, glijden van de glijbaan en rond kunnen rijden op tractors, loopauto’s en fietsjes. Peutergroep ’t Opstapje is een gecertificeerde VE-peutergroep en er wordt gewerkt met de Uk & Puk methode.

Vanwege de reconstructie van het Harmonieplein en het nieuw te bouwen Kindcentrum Bolenstein is peutergroep ’t Opstapje tijdelijk gehuisvest in een voormalige school aan de Troelstrastraat in Maarssen-Dorp. Zodra Kindcentrum Bolenstein is opgeleverd, zullen wij daar onze intrek in nemen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Troelstrastraat 58
3601 WD Maarssen
Tel. 0346 – 56 73 75
LRK 103740016

Maandag
08:30 tot 11:45 uur
Dinsdag
08:30 tot 11:45 uur
Woensdag
08:30 tot 11:45 uur
Donderdag
08:30 tot 11:45 uur
Vrijdag
08:30 tot 11:45 uur

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Oudercommissie
ocopstapje@kmnkindenco.nl

Meer weten over peutergroepen in het algemeen? Bekijk de veelgestelde vragen.

Ingrid Pleijler
clustermanager
tel. 06 - 571 488 11
i.pleijler@kmnkindenco.nl
Wendy Lith
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 114 196 43
w.lith@kmnkindenco.nl