Peutergroep Maarssen: ’t Opstapje

 1. Centraal gelegen in het centrum van Maarssen-dorp

  Peutergroep ’t Opstapje is gevestigd in basisschool De Pionier. De bereikbaarheid is goed en er is voldoende parkeergelegenheid op de parkeerplaats aan de Thorbecklaan.

 2. Zeer ervaren team van medewerkers

  De pedagogisch medewerkers hebben jarenlange ervaring met de doelgroep (kinderen van 2 tot 4 jaar) en zijn allen gediplomeerd en ervaren in het werken met het VVE-programma.

 3. Jaarlijks groots en gezellig zomerfeest

  Jaarlijks organiseren we in juni een groots zomerfeest, elk jaar in een ander thema. Er is tijd voor de ouders om elkaar gezellig te ontmoeten, voor de kinderen om te spelen en we zamelen elk jaar geld in voor een goed doel

 4. VE-gecertificeerd

  Voorschoolse educatie (VE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool

 5. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt peutergroep ’t Opstapje?

Peutergroep ’t Opstapje is gevestigd in basisschool De Pionier, centraal gelegen in het centrum van Maarssen-dorp. De bereikbaarheid is goed en er is voldoende parkeergelegenheid op de parkeerplaats aan de Thorbecklaan.

Wat biedt peutergroep ’t Opstapje?

Peutergroep ’t Opstapje heeft een ruim en huiselijk ingericht lokaal waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Er is uitdagend speelmateriaal zoals een poppenhoek, auto’s, veel spel- en ontwikkelingsmateriaal en leuke lees- en kijkboekjes. Ook is er een eigen buitenterrein aan de Huis ten Boschstraat. Hier kunnen de peuters heerlijk spelen, glijden van de glijbaan en rondrijden op loopauto’s en fietsjes. Peutergroep ’t Opstapje is een gecertificeerde VE-peutergroep en er wordt gewerkt met de Uk & Puk methode.

De kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling en leren samen spelen met andere kinderen. Daarmee biedt de peutergroep een goede voorbereiding op de basisschool. Doordat de peutergroep in basisschool De Pionier is gevestigd, wordt de school al een vertrouwde plek voor de kinderen waardoor de overgang straks soepeler verloopt. Natuurlijk zijn er ook kinderen welkom die straks naar een andere basisschool gaan.

Het team van Peutergroep ’t Opstapje is enthousiast en ervaren. Waarin zij het belangrijk vinden om ook ouders zoveel mogelijk bij de activiteiten te betrekken via bijvoorbeeld nieuwsbrieven, de peuterkrant en foto’s. Ieder jaar is er ook een zomerfeest waarbij alle ouders ook worden uitgenodigd.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Thorbeckelaan 2
  3601 BM Maarssen
  Tel. 0346 – 56 73 75
  LRK 179938587

  Maandag
  08:30 tot 12:30 uur
  Dinsdag
  08:30 tot 12:30 uur
  Woensdag
  08:30 tot 12:30 uur
  Donderdag
  08:30 tot 12:30 uur
  Vrijdag
  08:30 tot 12:30 uur

  Tijdens schoolvakanties gesloten.

  Oudercommissie
  ocopstapje@kmnkindenco.nl

  Meer weten over peutergroepen in het algemeen? Bekijk de veelgestelde vragen.

  Lot Huurdeman
  clustermanager
  tel. 06 - 270 753 87
  l.huurdeman@kindenco.nl
  Saskia Kers
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 571 908 93
  saskia.kers@kindenco.nl