Peutergroep Maarssen: Kameleon

 1. Goede samenwerking met het consultatiebureau

  We hebben contacten met het consultatiebureau. Zij kijken met ons mee en indien nodig adviseren zij ons.

 2. Boekenpret

  We maken gebruik van Boekenpret, een samenwerking met de bibliotheek. De boekenpret stimuleert lezen en het boekje wat op de groep gelezen wordt, kan dan ook thuis gelezen worden. Kinderen vinden dit super leuk!

 3. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 4. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

Waar ligt peutergroep Kameleon?

Peutergroep Kameleon ligt in Maarssen in de wijk Duivenkamp in het scholeneiland met De Tweesprong en De Kameleon. De peutergroep zit in het schoolgebouw van De Kameleon.

Wat biedt peutergroep Kameleon?

Peutergroep Kameleon heeft een eigentijdse en frisse uitstraling. Het lokaal is ingericht met verschillende uitdagende hoeken om te spelen. Er is veel materiaal waar de kinderen mee kunnen spelen en er wordt gewerkt met thema’s. Op de groep zitten naast reguliere kinderen ook kinderen die gebruik maken van een VVE-plek. Deze kinderen komen 4 dagdelen per week spelen. Naast het eigen lokaal heeft de peutergroep beschikking over een speellokaal en een leuk en groot speelterrein.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Duivenkamp 549
  3607 BL Maarssen
  Tel. 0346 – 56 83 52
  06 – 570 709 23
  LRK 213 040 098

  Maandag
  08:15 tot 12:15 uur
  Dinsdag
  08:15 tot 12:15 uur
  Woensdag
  08:15 tot 12:15 uur
  Donderdag
  08:15 tot 12:15 uur
  Vrijdag
  08:15 tot 12:15 uur

  Tijdens schoolvakanties gesloten.

  Oudercommissie
  ochooimijt@kmnkindenco.nl

  Meer weten over peutergroepen in het algemeen? Bekijk de veelgestelde vragen.

  Lisette van ’t Hof
  clustermanager
  tel. 06 - 246 825 49
  lisette.hof@kindenco.nl
  Kimberley Smid
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 500 521 57
  k.smid@kindenco.nl