Peutergroep Harmelen: Bavo | Kind & Co

Peutergroep Harmelen: Bavo

  1. Samenwerking met de Sint Bavoschool
  2. Kleinschalige peutergroep
  3. Mooie nieuwe buitenruimte
  4. Uk & Puk

    Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

Waar ligt peutergroep Bavo?

Peutergroep Bavo is gevestigd in de Sint Bavoschool, locatie schoollaan 6 in Harmelen. Peutergroep Bavo is een kleinschalige peutergroep in de school.

Wat biedt peutergroep Bavo?

De peuters kunnen met veel plezier spelen bij peutergroep Bavo. Samen met hun leeftijdsgenootjes en de kleuters kunnen zij samenspelen in de hoeken en op de prachtige nieuwe buitenspeeltuin. In de peutergroep leren de kinderen samen spelen en samen leren. Sociaal-emotionele en motorische vaardigheden worden ontwikkeld evenals taal- en rekenvaardigheden. Er wordt gewerkt met thema’s op verschillende manieren zoals creatieve activiteiten en spelletjes. Peutergroep Bavo biedt plaats aan maximaal 8 peuters en heeft daarmee een kleinschalige opzet.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Schoollaan 6
3481 GH Harmelen
Tel. 0348 – 76 00 18
LRK nnb

Maandag

Dinsdag

Donderdag

Vrijdag

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Loes Wieman
clustermanager
tel. 06 - 130 643 50
l.wieman@kmnkindenco.nl
Eveline van Roosmaelen
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 571 488 10
e.vanroosmaelen@kmnkindenco.nl
Dorine Jeucken- ter Hoek
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 390 403 26
d.jeucken@kmnkindenco.nl