Peutergroep Harmelen: Nijntje Pluis

 1. Prachtig nieuw gebouw

  Het pand is licht, ruim en rustig ingericht. De ruimtes zijn voorzien van rustige meubels aangepast aan de leeftijd en behoeftes van de kinderen

 2. Overdekte veranda

  Onze buitenruimte bestaat uit een overdekte veranda. Aan de voorkant van het pand is een nieuw aangelegde ontdektuin. Ook is er een zandbak, glijbaan en een speelboot aanwezig.

 3. Goede voorbereiding op de basisschool

  Onze locatie bevindt zich middenin de scholencluster we hebben daardoor een goede samenwerking met de basisscholen.

 4. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 5. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 6. Werkt aan Gezonde Kinderopvang

  Wij willen dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Meer informatie

Waar ligt peutergroep Nijntje Pluis?

Peutergroep Nijntje Pluis ligt in Harmelen en is gevestigd in hetzelfde pand als kinderdagverblijf Nijntje Pluis. De peutergroep ligt aan de rand van Harmelen naast het scholencluster. De locatie is goed bereikbaar met de fiets en auto.

Wat biedt peutergroep Nijntje Pluis?

Nijntje Pluis is gehuisvest in een spiksplinternieuw pand dat gedeeld wordt met kinderdagverblijf Nijntje Pluis. De ruimtes zijn hoog, licht en open ingericht. De peutergroep is voorzien van nieuwe meubels aangepast aan de leeftijd en behoeftes van de kinderen.

Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een prachtig aangelegde ontdektuin. Rondom het gebouw is een grote overdekte veranda waar de kinderen vrij en beschut kunnen spelen. Ook is de tuin voorzien van een zandbak, glijbaan en een fijne speelboot. De kinderen krijgen zowel binnen als buiten volop de ruimte om op ontdekkingsreis te gaan.

Op Nijntje Pluis wordt gewerkt met de methode Uk & Puk en is er mogelijkheid voor een VVE-plaatsing. In samenwerking met de oudercommissie worden leuke uitjes georganiseerd, zoals een bezoek aan de boerderij, de bibliotheek en het kabouterpad. Elk jaar wordt afgesloten met een zomerfeest.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Groenendaal 1
  3481 CT Harmelen
  Tel. 06 – 598 220 98
  LRK 220890092

  Maandag
  08:30 tot 13:30 uur
  Dinsdag
  08:30 tot 13:30 uur
  Woensdag
  08:30 tot 13:30 uur
  Donderdag
  08:30 tot 13:30 uur
  Vrijdag
  08:30 tot 13:30 uur

  Tijdens schoolvakanties gesloten.

  Oudercommissie
  ocnijntjepluis@kmnkindenco.nl

  Loes Wieman
  clustermanager
  tel. 06 - 130 643 50
  l.wieman@kindenco.nl
  Damaris Kuiken
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 311 015 48
  d.kuiken@kindenco.nl