Peutergroep Boskoop: Bouwsteen

 1. Prachtige buitenruimte
 2. Samenwerking met de Eben-Haezerschool
 3. Peutergroep met een reformatorische identiteit
 4. Werken met de Bas methode

Waar ligt peutergroep de Bouwsteen?

Peutergroep de Bouwsteen is gevestigd op het terrein van de Eben-Haëzerschool in Boskoop. Peutergroep de Bouwsteen is een christelijke reformatorische peutergroep.

Wat biedt peutergroep de Bouwsteen?

Peutergroep de Bouwsteen is een christelijk reformatorische peutergroep. Een belangrijk onderdeel is de aandacht die wij besteden aan het Bijbelverhaal dat elke ochtend verteld wordt. Ook bidden, danken en zingen we aan het begin en het einde van de ochtend. Met de bijbel als basis ontdekken de kinderen hun talenten.

De peutergroep is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Uw peuter krijgt bij ons de mogelijkheid om taalvaardigheid, sociaal-emotionele en motorische vaardigheden te ontwikkelen. Wij hebben daarbij veel aandacht voor het individuele kind. We geloven dat ieder kind uniek is en dat de kinderen zich ontwikkelen in hun eigen aanleg, tempo, achtergrond, belangstelling en mogelijkheden.

Op peutergroep de Bouwsteen wordt gewerkt met de Bas methode om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Dit gaat veelal aan de hand van thema’s die centraal staan. Binnen dit thema worden de verschillende ontwikkelingsgebieden gestimuleerd. We doen spelletjes, zingen liedjes, lezen voor, tekenen en spelen natuurlijk lekker buiten.

Op de peutergroep werken pedagogisch medewerkers met een christelijk reformatorische achtergrond. Op een liefdevolle manier begeleiden zij de kinderen in hun ontwikkeling. De peutergroep werkt veel samen met de kleuterklas van de Eben-Haëzerschool. Zo verloopt de overgang naar de basisschool heel natuurlijk.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Jac. P. Thijssestraat 30
  2771 HT Boskoop
  Tel. 06 – 150 77 740
  LRK 451140138

  Maandag
  08:30 tot 12:00 uur
  Dinsdag
  08:30 tot 12:00 uur
  Woensdag
  08:30 tot 12:00 uur
  Donderdag

  08:30 tot 12:00 uur
  Vrijdag
  Bij genoeg animo open

  Tijdens schoolvakanties gesloten.

  Irma Schippers
  Clustermanager
  tel. 06 - 464 600 44
  i.schippers@kindenco.nl
  Femke Blaauw
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 203 036 27
  f.blaauw@kindenco.nl