Kinderdagverblijf Maarssen: Plons | Kind & Co

Kinderdagverblijf Maarssen: Plons

 1. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 2. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt kinderdagverblijf Plons?

Kinderdagverblijf Plons is een gezellig kinderdagverblijf welke is gehuisvest op Troelstrastraat 58A in Maarssen. De locatie bestaat uit twee verticale groepen voor kinderen van 0-4 jaar; Groep Bubbels en Groep Bellen. Het kinderdagverblijf zit, samen met OBS Wereldkids Bolenstein, in een tijdelijk gebouw. Zodra het nieuwbouwproject Kindcentrum Harmonieplein, gevestigd aan de Bolensteinsestraat in Maarssen, is opgeleverd verhuist de locatie daar naartoe.

Wat biedt kinderdagverblijf Plons?

Kinderdagverblijf Plons heeft twee leuk ingerichte groepen, waarin de kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ontdekken. De ruimte is met een nieuwe look een warme en gezellige omgeving geworden waarin de kinderen zichzelf kunnen zijn. In de ruimtes zijn voldoende uitdagingen te vinden zoals een ruime keuze aan knutselmaterialen, poppenhoeken, auto’s, veel spel- en ontwikkelingsmateriaal en leuke lees- en kijkboekjes. Ook is er een afgeschermd buitenterrein waar de kinderen heerlijk spelen in de zandbak met een waterbaan, rond kunnen rijden op tractors, loopauto’s en fietsjes. Kortom uitdaging genoeg!

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Troelstrastraat 58A
  3601 WD Maarssen
  Tel. 0346 – 23 71 37
  LRK 172174983

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 11:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Ingrid Pleijler
  clustermanager
  tel. 06 - 571 488 11
  i.pleijler@kindenco.nl
  Wendy Lith
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 114 196 43
  w.lith@kmnkindenco.nl