Peutergroep IJsselstein: Koekeloere

 1. Betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 2. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 3. Goede voorbereiding op de basisschool

  Bij peutergroep de Koekeloere komt uw kind spelen en leren. Peuters ontwikkelen bij ons taalvaardigheid, rekenvaardigheid, sociaal-emotionele en motorische vaardigheden. Zo kan uw kind goed van start op de basisschool.

Waar ligt peutergroep Koekeloere?

Peutergroep Koekeloere is gevestigd in IJsselstein in de wijk Achterveld de brug.

Wat biedt peutergroep Koekeloere?

Peutergroep Koekeloere is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Uw peuter krijgt de mogelijkheid om taalvaardigheid, sociaal-emotionele en motorische vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast kan uw kind lekker samen spelen met leeftijdsgenootjes. Op deze manier kan uw kind goed van start gaan op de basisschool.

Op de peutergroep wordt gewerkt met een erkende methode om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Dit gaat veelal aan de hand van thema’s die centraal staan. We doen spelletjes, zingen liedjes, lezen voor, tekenen en spelen natuurlijk lekker buiten. De locatie beschikt over een ruim buitenterrein, met speeltoestellen die geschikt zijn voor de jongste kinderen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Heemradenlaan 42
  3401 GX IJsselstein
  Tel. 06 – 822 361 14
  LRK 194994466

  Maandag
  08:30 tot 11:30 uur
  Dinsdag
  08:30 tot 11:30 uur
  Donderdag
  08:30 tot 11:30 uur

  Tijdens schoolvakanties en alle erkende feestdagen zijn wij gesloten.

  Chantal Zwaan
  clustermanager
  tel. 06 - 822 684 31
  c.zwaan@kindenco.nl
  Anoek Mul
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 822 700 36
  a.mul@kindenco.nl