Buitenschoolse opvang Vleuten: Willibrord

 1. Activiteitenprogramma

  Elke dag worden er activiteiten aangeboden. In de vakantie wordt er gewerkt met verschillende themaweken en worden er uitstapjes gemaakt. In het activiteitenaanbod wordt er onderscheid gemaakt naar leeftijd, zodat ieder kind op zijn/haar leeftijdsniveau kan deelnemen.

 2. Gevestigd in Willibrordschool

  Wij zijn gevestigd in de Willibrord school te Vleuten. Door een speciaal voor onze BSO ontwikkelde indeling, toveren wij dagelijks verschillende ruimten om in een gezellig en knus BSO lokaal. We hebben veel speelmaatjes, maar door het gebruik van verschillende ruimtes voelen de groepen gezellig en huiselijk aan.

 3. Groot speelplein

  We maken gebruik van het grote speelplein van de Willibrordschool. Met aan de achterkant twee voetbal/hockey/handbal veldjes, in het midden speeltoestellen en een zandbak en bij de hoofdingang een tafeltennistafel is hier heel veel te beleven. Ook door de inzet van onze sport- pedagogisch medewerkers zorgen wij voor een beweeg aanbod van alle kinderen.

 4. Groepsindeling naar leeftijd

  De verschillende groepsruimtes zijn ingedeeld naar leeftijden. Zo hebben wij aan de kant van de kleuterklassen onze kleinsten samen in een groep geplaatst. In de middelste groepen de kinderen de middenbouw kinderen en boven de oudere kinderen. Kinderen zitten dus altijd bij leeftijdsgenootjes in de groep. Wel hebben we een opendeuren beleid, zodat kinderen zelf mogen kiezen als ze op een andere groep willen spelen.

 5. Opvang tijdens schoolvakanties

  Ook tijdens schoolvakanties kan u kind bij BSO Willibrord terecht. Wij zorgen iedere vakantie voor een extra leuk activiteitenaanbod met leuke uitjes en creatieve uitspattingen.

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Willibrord?

BSO Willibrord is gevestigd in RKB de Willibrordschool, Pastoor Ohllaan 28 in Vleuten.

Wat biedt BSO Willibrord?

BSO Willibrord is gehuisvest in het gebouw van de Willibrordschool. Op dit moment bestaat de BSO uit 5 groepsruimtes met 8 basisgroepen en kunnen we 139 kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar opvangen.

In iedere groepsruimte zijn verschillende speelhoeken gecreëerd waar kinderen kunnen spelen, zoals een bouwhoek, poppenhuis en speelkeuken. De multifunctionele ruimten worden dagelijks omgebouwd door de pedagogisch medewerkers tot een gezellige groepsruimte. Elke ruimte heeft zijn specifieke karakter en indeling met themagerichte hoeken.

Kinderen kunnen dagelijks kiezen uit meerdere activiteiten. Dit kunnen activiteiten zijn die door de kinderen zelfstandig gedaan worden, zoals een heerlijke chillhoek, een spelletjeshoek en een plek waar eventueel huiswerk gemaakt kan worden. Daarnaast worden er dagelijks verschillende activiteiten aangeboden onder begeleiding van een pedagogisch medewerker zoals handvaardigheid en sport en spel. Onze sportmedewerkers maken graag gebruik van de gymzaal in de school voor het organiseren van sportactiviteiten.

Scholen

BSO Willibrord is voor kinderen van de Willibrordschool in Vleuten en de Sint Bonifatiusschool in Haarzuilens.

Nieuwbouw

Kind & Co en de Willibrordschool gaan, samen met de gemeente Utrecht, het gebouw aan de Pastoor Ohllaan uitbreiden met zeven lokalen en twee kinderopvanggroepen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een ontwerp voor de nieuwbouw en de tekeningen zullen binnenkort –naar verwachting medio november- worden vastgesteld. Om alvast een idee te krijgen hoe het gebouw er uit gaat zien, staat hieronder een sfeerimpressie. De voorlopige planning is dat Kind & Co en de Willibrordschool medio 2023 het vernieuwde pand openen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Pastoor Olhlaan 28
  3451 CC Utrecht (Vleuten)
  Tel. 030-760 02 15
  LRK 210883194

  Maandag
  14:15 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Woensdag
  12:15 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  14:15 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Wieke Westrik
  clustermanager
  tel. 06 - 434 995 38
  w.westrik@kindenco.nl
  Marleen Jansen
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 500 521 56
  m.Jansen@kindenco.nl