Buitenschoolse opvang Vleuten: Willibrord | Kind & Co

Buitenschoolse opvang Vleuten: Willibrord

 1. Activiteitenprogramma

  Elke dag worden er activiteiten aangeboden. In de vakantie wordt er gewerkt met verschillende themaweken en worden er uitstapjes gemaakt. In het activiteitenaanbod wordt er onderscheid gemaakt naar leeftijd, zodat ieder kind op zijn/haar leeftijdsniveau kan deelnemen.

 2. Gevestigd in Willibrordschool

  Wij zijn gevestigd in de Willibrord school te Vleuten. Door een speciaal voor onze BSO ontwikkelde indeling, toveren wij dagelijks verschillende ruimten om in een gezellig en knus BSO lokaal. We hebben veel speelmaatjes, maar door het gebruik van verschillende ruimtes voelen de groepen gezellig en huiselijk aan.

 3. Groot speelplein

  We maken gebruik van het grote speelplein van de Willibrordschool. Met aan de achterkant twee voetbal/hockey/handbal veldjes, in het midden speeltoestellen en een zandbak en bij de hoofdingang een tafeltennistafel is hier heel veel te beleven. Ook door de inzet van onze sport- pedagogisch medewerkers zorgen wij voor een beweeg aanbod van alle kinderen.

 4. Groepsindeling naar leeftijd

  De verschillende groepsruimtes zijn ingedeeld naar leeftijden. Zo hebben wij aan de kant van de kleuterklassen onze kleinsten samen in een groep geplaatst. In de middelste groepen de kinderen de middenbouw kinderen en boven de oudere kinderen. Kinderen zitten dus altijd bij leeftijdsgenootjes in de groep. Wel hebben we een opendeuren beleid, zodat kinderen zelf mogen kiezen als ze op een andere groep willen spelen.

 5. Opvang tijdens schoolvakanties

  Ook tijdens schoolvakanties kan u kind bij BSO Willibrord terecht. Wij zorgen iedere vakantie voor een extra leuk activiteitenaanbod met leuke uitjes en creatieve uitspattingen.

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Willibrord?

BSO Willibrord is gevestigd in RKB de Willibrordschool, Pastoor Ohllaan 28 in Vleuten.

Wat biedt BSO Willibrord?

BSO Willibrord is gehuisvest in het gebouw van de Willibrordschool. Op dit moment bestaat de BSO uit 4 groepsruimtes en kunnen we 110 kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar opvangen. De groepsruimtes hebben verschillende speelhoeken waar kinderen kunnen spelen. De BSO is alleen bestemd voor kinderen vanaf 4 jaar die op de Willibrordschool zitten.

De multifunctionele ruimten worden dagelijks omgebouwd door de pedagogisch medewerkers tot een gezellige groepsruimte. Elke ruimte heeft zijn specifieke karakter en indeling met themagerichte hoeken.

Kinderen kunnen dagelijks kiezen uit meerdere activiteiten. Dit kunnen activiteiten zijn die door de kinderen zelfstandig gedaan kunnen worden, zoals een heerlijke chillhoek, een spelletjeshoek, een plek waar eventueel huiswerk gemaakt kan worden. Tevens is er nog voldoende ruimte om knutselactiviteiten uit te voeren. Daarnaast worden er dagelijks activiteiten aangeboden onder begeleiding van een pedagogisch medewerker zoals handvaardigheid, sport en spel, etc..

Wij bieden de kinderen een huiselijke sfeer en creatieve activiteiten. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de grote gymzaal van de school, onze sport PM’ers organiseren regelmatig sportactiviteiten voor de kinderen op de BSO.

Scholen

De kinderen van de Willibrordschool kunnen op deze BSO terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Pastoor Olhlaan 28
3451 CC Utrecht (Vleuten)
Tel. 030-760 02 15
LRK 210883194

Maandag
14:15 tot 18:30 uur
Dinsdag
14:15 tot 18:30 uur
Woensdag
12:15 tot 18:30 uur
Donderdag
14:15 tot 18:30 uur
Vrijdag
14:15 tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

Wieke Westrik
clustermanager
tel. 06 - 434 995 38
w.westrik@kmnkindenco.nl
Marleen Jansen
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 500 521 56
m.Jansen@kmnkindenco.nl