Buitenschoolse opvang Huis ter Heide: Oud Zandbergen

 1. Grote, uitdagende buitenruimte

  De buitenruimte is groot en biedt voor elk wat wils. Veel ruimte, rust en groen in een natuurrijke omgeving  Een grote  zandbak en veel groen en ontdekpaden. De oudere kinderen kunnen zich uitleven bij het voetbal-court en de tafeltennistafel.

 2. Kinderboerderij

  Zorg hebben voor alles wat groeit en bloeit is belangrijk voor de school en BSO van Oud Zandbergen. Dieren zijn in die natuurlijke leefomgeving eveneens van waarde. Vandaar dat er een kleine kinderboerderij is waar kinderen kunnen zorgen voor de dieren.

 3. Gevestigd in basisschool Oud Zandbergen

  Onze BSO in de school Oud Zandbergen is een plaats waar iedereen zich veilig en gerespecteerd voelt. Kinderen leren elkaar te verdragen, te accepteren en te helpen, ongeacht hun afkomst. De sfeer in deze groepen wordt gekenmerkt door enthousiasme. Op school en de BSO wordt actief gewerkt met de kanjermethode.

 4. Activiteitenaanbod op leeftijd

  Zowel door de medewerkers zelf als door externen wordt een gevarieerd aanbod gegeven van koken tot sporten tot knutselen. Iedereen komt aan bod. Er is voor elke vakantie een activiteitenprogramma gemaakt.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Oud Zandbergen?

BSO Oud Zandbergen ligt aan de rand van Huis ter Heide. Voor de kinderen van BSO Oud Zandbergen is de BSO eigenlijk een ‘binnenschoolse’ opvang, met alle voordelen van dien. Onze opvang is namelijk gelegen in de Protestant Christelijke basisschool Oud Zandbergen.

Wat biedt BSO Oud Zandbergen?

Naschoolse opvang is vrije tijd. De meeste kinderen zijn toe aan ontspanning na een dag intensief werken op school. Op de BSO bieden we de kinderen een vertrouwde en gezellige plek, om plezier te hebben met elkaar. Onze vaste pedagogisch medewerkers verzorgen dagelijks  na schooltijd allerlei leuke activiteiten. Er is goed contact met het lerarenteam om zo thematisch op hetzelfde niveau te zitten. Het programma van de BSO is daarop afgestemd. In de schoolvakanties gaan de kinderen de hele dag naar de buitenschoolse opvang. Samen met de kinderen kiezen wij voor deze dagen thema’s waaraan activiteiten en uitstapjes gekoppeld worden.

Gezonde voeding, natuurbeleving én bovenal spelen met veel vriendjes en vriendinnetjes; het gebeurt allemaal op BSO Oud Zandbergen!

Er is voor elke vakantie een activiteitenprogramma gemaakt.

Scholen

De kinderen van Oud Zandbergen kunnen op BSO Oud Zandbergen terecht.

VSO (Voorschoolse Opvang)

Op dinsdag van 07:30 tot 08:30 uur bieden wij VSO aan.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Prins Alexanderweg 1a
  3712 AD Huis ter Heide
  Tel. 06 – 501 692 94
  LRK 959390868  

  Maandag
  14:45 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:45 tot 18:30 uur
  Woensdag

  Donderdag
  14:45 tot 18:30 uur
  Vrijdag

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Mieke van Breukelen
  clustermanager
  tel. 06 - 130 651 48
  m.vanbreukelen@kindenco.nl
  Jolanda Kappelhof
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 100 342 98
  j.kappelhof@kindencoludens.nl
  Janine Kok
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 820 786 64
  j.kok@kindenco.nl