Buitenschoolse opvang Huis ter Heide: Oud Zandbergen

 1. Grote, uitdagende buitenruimte

  De buitenruimte is groot en biedt voor elk wat wils. Veel ruimte, rust en groen in een natuurrijke omgeving  Een grote  zandbak en veel groen en ontdekpaden. De oudere kinderen kunnen zich uitleven bij het voetbal-court en de tafeltennistafel.

 2. Kinderboerderij

  Zorg hebben voor alles wat groeit en bloeit, is belangrijk voor de school en BSO van Oud Zandbergen.
  Dieren zijn in die natuurlijke leefomgeving eveneens van waarde. Vandaar dat er een kleine kinderboerderij is waar kinderen kunnen zorgen voor de dieren.

 3. Gevestigd in basisschool Oud Zandbergen

  Onze BSO in de school Oud Zandbergen is een plaats waar iedereen zich veilig en gerespecteerd voelt. Kinderen leren elkaar te verdragen, te accepteren en te helpen, ongeacht hun afkomst. De sfeer in deze groepen wordt gekenmerkt door enthousiasme.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Oud Zandbergen?

BSO Oud Zandbergen ligt aan de rand van Huis ter Heide. Gelegen aan de rand van het bos en met een groot grasveld voor de deur is het een prachtige locatie. De BSO is verbonden aan basisschool Oud Zandbergen.

Wat biedt BSO Oud Zandbergen?

De onderbouwkinderen maken gebruik van een afgebakend gedeelte van de hal en de oudere kinderen gebruiken de aula. Tijdens het eten en drinken zitten de kinderen in leeftijdsgroepjes aan tafel met een vaste pedagogisch medewerker. De gymzaal van school staat ook ter beschikking van de BSO. Het buitenterrein van BSO Oud Zandbergen is groot en overzichtelijk. De kinderen kunnen zich daar goed vermaken op de schommels, de klim- en klauterrekken, het speelhuisje en de zandbak. Ook grenst er een groot grasveld aan het buitenspeelterrein waar de bovenbouw kinderen mogen spelen. Tot slot heeft school een kleine kinderboerderij. Onder begeleiding van een pedagogisch medewerker gaan de kinderen bij de dieren kijken. Voor de oudere kinderen is er ook ruimte om huiswerk te maken.

Scholen

De kinderen van Oud Zandbergen kunnen op BSO Oud Zandbergen terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Adres

Prins Alexanderweg 1a
3712 AD Huis ter Heide
Tel. 030 – 693 18 13
LRK 959390868  

Maandag
15:00 tot 18:30 uur
Dinsdag
15:00 tot 18:30 uur
Donderdag
15:00 tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

Marleen Spaan
clustermanager
tel. 06 - 130 652 29
m.spaan@kmnkindenco.nl
Leonie van Duren
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 131 784 76
l.vanduren@kmnkindenco.nl