Buitenschoolse opvang Huis ter Heide: Oud Zandbergen

 1. Grote, uitdagende buitenruimte

  De buitenruimte is groot en biedt voor elk wat wils. Veel ruimte, rust en groen in een natuurrijke omgeving  Een grote  zandbak en veel groen en ontdekpaden. De oudere kinderen kunnen zich uitleven bij het voetbal-court en de tafeltennistafel.

 2. Kinderboerderij

  Zorg hebben voor alles wat groeit en bloeit, is belangrijk voor de school en BSO van Oud Zandbergen.
  Dieren zijn in die natuurlijke leefomgeving eveneens van waarde. Vandaar dat er een kleine kinderboerderij is waar kinderen kunnen zorgen voor de dieren.

 3. Gevestigd in basisschool Oud Zandbergen

  Onze BSO in de school Oud Zandbergen is een plaats waar iedereen zich veilig en gerespecteerd voelt. Kinderen leren elkaar te verdragen, te accepteren en te helpen, ongeacht hun afkomst. De sfeer in deze groepen wordt gekenmerkt door enthousiasme.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Oud Zandbergen?

BSO Oud Zandbergen ligt aan de rand van Huis ter Heide. Voor de kinderen van BSO Oud Zandbergen is de BSO eigenlijk een ‘Binnenschoolse’ opvang, met alle voordelen van dien.Onze opvang is namelijk gelegen in de protestant christelijke basisschool op Adventistische grondslag, Oud Zandbergen.

Wat biedt BSO Oud Zandbergen?

Naschoolse opvang is vrije tijd. De meeste kinderen zijn toe aan ontspanning na een dag intensief werken op school. Op de BSO bieden we de kinderen een vertrouwde en gezellige plek, om plezier te hebben met elkaar. Onze vaste pedagogisch medewerkers verzorgen dagelijks  na schooltijd allerlei leuke activiteiten. Het programma van de buitenschoolse opvang (BSO) locatie in Huis ter Heide is daarop afgestemd. In de schoolvakanties gaan de kinderen de hele dag naar de buitenschoolse opvang. Samen met de kinderen kiezen wij voor deze dagen thema’s waaraan activiteiten en uitstapjes gekoppeld worden.

Gezonde voeding, natuurbeleving én bovenal spelen met veel vriendjes en vriendinnetjes; het gebeurt allemaal op BSO Oud Zandbergen!

Scholen

De kinderen van Oud Zandbergen kunnen op BSO Oud Zandbergen terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Prins Alexanderweg 1a
3712 AD Huis ter Heide
Tel. 030 – 693 18 13
LRK 959390868  

Maandag
15:00 tot 18:30 uur
Dinsdag
15:00 tot 18:30 uur
Donderdag
15:00 tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

Marleen Spaan
clustermanager
tel. 06 - 130 652 29
m.spaan@kmnkindenco.nl
Leonie van Duren
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 131 784 76
l.vanduren@kmnkindenco.nl
Nadine Roelofs
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 345 510 36
n.roelofs@kmnkindenco.nl