Buitenschoolse opvang Montfoort: Montfoort

 1. Gevestigd in kindcentrum Montfoort

  BSO Montfoort is gevestigd in de Graaf Janschool; een brede school waarin ook de Hobbitstee zit en de HOWIBLO.

 2. Kleinschalige BSO

  BSO Montfoort is een BSO met maximaal 44 kinderen per dag. Omdat de BSO in een brede school zit komen de 7-plus kinderen zelf naar de BSO en de 7-min kinderen worden opgehaald door de pedagogisch medewerker.

 3. Heeft een kinderraad

  Op deze BSO hebben de kinderen een kinderraad. De kinderen hebben zelf gekozen wie er in zit, twee maal per jaar is er een vergadering over de BSO; ‘wat willen wij en wat vinden wij leuk?’.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Montfoort?

BSO Montfoort is gehuisvest in kindcentrum Montfoort en biedt opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar. Er zijn twee groepen welke allebei een eigen ruimte hebben. Een groep van 4 tot 8 jaar en een groep van 7 tot 12 jaar.

Wat biedt BSO Montfoort?

BSO Montfoort heeft sfeervolle groepsruimtes. Deze zijn gezellig ingericht met diverse materialen en mogelijkheden om verschillende activiteiten te kunnen ondernemen. Zo is er een ruime keuze uit gezelschapspellen, en constructie-, poppenhoek- en creatieve materialen. Er is een relaxkamer waar de kinderen lekker tot rust kunnen komen met bijvoorbeeld een (strip)boek. Naast de groep maakt de BSO ook gebruik van het speellokaal, hier kunnen de kinderen zich lekker bewegen en sport- en spelactiviteiten doen.
BSO Montfoort maakt ook gebruik van het plein, deze is omheind. Het is een mooi ruim plein, waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. Er zijn diverse speeltoestellen aanwezig, zoals voetbaldoeltjes, een zandbak, klim- en klautertoestellen.

Voorschoolse opvang (VSO)

VSO Montfoort biedt opvang voor schooltijd op maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 08:30 uur. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school en zorgt dat de overdracht naar de leerkracht goed verloopt.

Scholen

BSO Montfoort biedt opvang voor de volgende scholen: De Howiblo, Het Kompas, Graaf Jan van Montfoortschool, Hobbitstee en Heeswijkschool. Kinderen die niet uit Montfoort komen zijn ook welkom op BSO Jonkies als zij met taxivervoer komen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Bovenkerkweg 74
  3417 TA Montfoort
  Tel. 06 – 500 994 07
  LRK 199051860  

  Maandag
  14:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Woensdag
  12:00 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  14:00 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Loes Wieman
  clustermanager
  tel. 06 - 130 643 50
  l.wieman@kindenco.nl
  Janine van Dam
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 203 901 31
  j.vandam@kindenco.nl