Kinderdagverblijf Nieuwegein: Template

 1. Sfeervolle gezamenlijke speelruimte

  Er is een gezamenlijke lichte hal met daaromheen de groepen.

 2. Natuurlijke tuin met moestuin

  Kinderen worden na schooltijd door pedagogisch medewerkers opgehaald met de fiets. Lekker in beweging, dat is het motto van BSO Bouwgein!

 3. Hecht en gemêleerd team (jong en oud)

  BSO Bouwgein heeft een uitdagende buitenruimte. Dit betekent echter wel dat de locatie niet geschikt is voor hele jonge kinderen.

 4. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 5. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt kinderdagverblijf Bibelot?

Kinderdagverblijf Bibelot ligt in de wijk Wijkersloot-Jutphaas in het midden van Nieuwegein. Rondom het kinderdagverblijf is voldoende parkeergelegenheid.

Wat biedt kinderdagverblijf Bibelot?

Bibelot is gehuisvest in een sfeervol rond pand. Er is een gezamenlijke lichte hal met daaromheen de groepen. Het unieke aan kinderdagverblijf Bibelot is de prachtige natuurtuin met veel houtelementen en de ruim aangelegde zandbakken. De kinderen hebben een eigen moestuin en de buitenruimte voor de allerkleinsten is speciaal ingericht met een natuurlijke berg en een doolhof. Er is ook een bolderkar waarmee we uitstapjes maken naar de speeltuin of dierenweide. Op kinderdagverblijf Bibelot is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. We werken met de Uk en Puk methode. Dagelijks wordt er voor de oudste kinderen op het kinderdagverblijf een speciale activiteit georganiseerd. De activiteiten variëren van koken en bakken, dans en muziek, bouwen en sport en spel, tot creatief bezig zijn met uitdagende knutselopdrachten.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! We waarderen het wanneer u een afspraak maakt.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Pr. Dr. Hesselaan 6
  3431 CD  Nieuwegein
  Tel. 030 – 605 21 73
  LRK 230964461

  Maandag
  7:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:00 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:00 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:00 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:00 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Oudercommissie
  ocbibelot@kmnkindenco.nl