Blog KMN Kind & Co

27 maart 2024

Lente in aantocht bij de buitenschoolse opvang IJsbeer

Bij BSO IJsbeer in Nieuwegein bracht de komst van de lente een golf aan creativiteit en vreugde met zich mee. Eén van de favoriete knutselactiviteit was het maken van vrolijke en kleurrijke lentebloemen die de BSO ruimte opfleurden. Naast bloemen gingen we op zoek naar de takken die met de wol versierd konden worden. Alle kinderen renden lekker over het plein en deden hun best om de mooiste takken te vinden. Met het zaaien en planten van de bloemen maakten we een verbinding met de natuur. Zo keken de kinderen met enthousiasme toe terwijl kleine groene scheuten tevoorschijn kwamen; nu was de tijd om onze jonge planten te verplaatsen naar versierde potjes, een stap die de kinderen met enthousiasme omarmden.

BSO IJsbeer

Terug naar vorige pagina