Buitenschoolse opvang Maarssen: Op en top

 1. Zwemles tijdens BSO-tijd mogelijk

  Elke dinsdag is er de mogelijkheid voor kinderen om zwemles te volgen onder BSO- tijd. Dit doen we in zwembad Safari in Maarssen. Voor meer informatie en voorwaarden kunt u contact opnemen met de clustermanager.

 2. Vervoer naar Panasj-hockeytraining

  Op dinsdagen is er vanuit de BSO vervoer mogelijk nar de Panasj-hockeytraining. Voor meer informatie en voorwaarden kunt u contact opnemen met de clustermanager.

 3. Zeer ruime locatie met gezellige speelhoeken

  De locatie beschikt over meerdere groepsruimtes waar kinderen diverse activiteiten in kunnen doen. Er zijn speciale ruimtes voor de jongsten en de oudsten en voor elke leeftijd is er veel materiaal aanwezig om mee te spelen. Ook zijn er relaxhoeken, waar kinderen even rustig kunnen zitten of lezen wanneer ze dat willen.

 4. De locatie werkt aan de hand van diverse thema's

  De medewerkers van de locatie bereiden zowel voor de vakantieweken als de reguliere opvangweken activiteiten voor in een thema. De activiteiten zijn divers en veelal opgezet met input van de kinderen zelf. Kinderen zijn niet verplicht om mee te doen ( we stimuleren ze wel),  ze mogen ook vrij spelen.

 5. Ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur

  Aan de voorkant van de BSO is een ruime parkeerplaats die alleen gebruikt wordt door ouders van de BSO (en medewerkers).

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Op en top?

BSO Op en Top is gevestigd in de basisschool de Pionier. Sinds 20 oktober 2017 is BSO Op Stelten samengevoegd met deze locatie.

Wat biedt BSO Op en top?

BSO Op en top is een BSO met verschillende gezellige groepsruimtes, gelegen in basisschool de Pionier. Er is een lokaal met gezellige hoeken zoals een poppenhoek en een bouwhoek speciaal voor de allerjongsten. In twee andere ruimtes speelt de ‘middebouw’ in diverse hoeken en kunnen de kinderen meedoen aan diverse activiteiten, zoals creatieve activiteiten, sport en spel en koken. Ook hebben we plus-ruimtes; twee lokalen waar de oudere kinderen hun eigen ‘honk’ hebben. Daarnaast maken we gebruik van het schoolplein van de school, waar onder andere gevoetbald en geskelterd kan worden. Er is ook een zandbak en er kunnen hutten gebouwd worden. De BSO ligt vlakbij een kinderboerderij.

In schoolvakanties verzorgt BSO Op en top een heel gevarieerd en leuk vakantieprogramma voor de kinderen. Dit doen wij elke keer aan de hand van een ander thema en we maken in vakanties ook regelmatig een uitstapje of krijgen een workshop op locatie.
Onze activiteitenprogramma’s (ook in reguliere schoolweken) worden gemaakt en uitgevoerd door de medewerkers en wij vragen daarvoor ook regelmatig input aan de kinderen. We vinden het belangrijk dat zij dingen kunnen doen die ze leuk vinden in een omgeving waar ze zich thuis voelen.

Scholen

De kinderen van de Pionier zijn van harte welkom op BSO Op en Top

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Thorbeckelaan 2
3601 BM Maarssen
Tel. 0346 – 23 70 07
LRK 273610545

Maandag
14:15 tot 18:30 uur
Dinsdag
14:15 tot 18:30 uur
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:15 tot 18:30 uur
Vrijdag
12:00 tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

Marije van Dijk
clustermanager
tel. 06 - 270 753 87
m.vandijk@kmnkindenco.nl
Saskia Kers
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 571 908 93
saskia.kers@kmnkindenco.nl