Buitenschoolse opvang Maarssen: Op en top

 1. Vervoer naar Panasj-hockeytraining

  Op dinsdagen is er vanuit de BSO vervoer mogelijk nar de Panasj-hockeytraining. Voor meer informatie en voorwaarden kunt u contact opnemen met de clustermanager.

 2. Zeer ruime locatie met gezellige speelhoeken

  De locatie beschikt over meerdere groepsruimtes waar kinderen diverse activiteiten in kunnen doen. Er zijn speciale ruimtes voor de jongsten en de oudsten en voor elke leeftijd is er veel materiaal aanwezig om mee te spelen. Ook zijn er relaxhoeken, waar kinderen even rustig kunnen zitten of lezen wanneer ze dat willen.

 3. De locatie werkt aan de hand van diverse thema's

  De medewerkers van de locatie bereiden zowel voor de vakantieweken als de reguliere opvangweken activiteiten voor in een thema. De activiteiten zijn divers en veelal opgezet met input van de kinderen zelf. Kinderen zijn niet verplicht om mee te doen ( we stimuleren ze wel),  ze mogen ook vrij spelen.

 4. Ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur

  Aan de voorkant van de BSO is een ruime parkeerplaats die alleen gebruikt wordt door ouders van de BSO (en medewerkers).

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Op en Top?

BSO Op en Top is gevestigd in de basisschool de Pionier in Maarssen.

Wat biedt BSO Op en Top?

Bij BSO Op & Top begint een mooi BSO-avontuur! BSO Op & Top heeft vier groepen: voor alle leeftijden valt er een wereld te ontdekken. Voor de 7+ kinderen hebben wij een ruime woonkamer in rustige, stoere kleuren waar ze lekker kunnen ontspannen, spelen, aan de tafel huiswerk kunnen maken of andere activiteiten kunnen doen.

Fantasieruimte
Verkleden of oefenen voor toneel- en theatervoorstellingen? Schminken of gewoon lekker met de poppen spelen? De 7- kinderen kunnen hier naar hartenlust hun fantasie de vrije loop laten gaan.

Kleinkunstatelier
In het atelier is creativiteit koning! Er zijn werkplekken met bankschroeven, een naaimachine en er wordt geknutseld met klei, hout en ecoline.

Gymzaal
Met de hoepels, dunne matten en een bok stimuleren we de motorische ontwikkeling van de kinderen. In de gymzaal leren ze samenwerken, samen spelen en bewegen: van judo tot streetdance. Met de bouwkussens worden prachtige kastelen gemaakt.

Buiten
Buitenspelen is net zo belangrijk! De kinderen kunnen op het schoolplein spelen, klimmen en zich verstoppen. In de voetbalkooi kan er gevoetbald worden, in de zandbak kunnen zandtaartjes worden gebakken of een zandkasteel gebouwd worden.

Scholen

De kinderen van basisschool de Pionier zijn van harte welkom op BSO Op en Top.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Thorbeckelaan 2
  3601 BM Maarssen
  Tel. 0346 – 23 70 07
  Tel. uitstapjes: 06 – 500 994 06
  LRK 273610545

  Maandag
  14:45 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:45 tot 18:30 uur
  Woensdag
  12:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:45 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  12:30 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Lot Huurdeman
  clustermanager
  tel. 06 - 270 753 87
  l.huurdeman@kindenco.nl
  Mark de Langen
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 114 764 07
  m.delangen@kindenco.nl