Buitenschoolse opvang Maarssen: Grashoppers (sport)

 1. Sport BSO, sport- en spelactiviteiten

  Op de BSO bieden we spelenderwijs sport- en spelactiviteiten aan. Voor de jongsten is het vooral spel en plezier hebben, de oudsten kunnen kennis maken met en vaardigheden ontwikkelen in diverse sporten als ze dat willen. Zo doen we onder andere aan tennis, voetbal, hockey, slagbal, atlethiek, dans en ook diverse verdedigingssporten  komen aan bod.

 2. Ligt bij de hockeyvelden van MHV Maarssen

  De BSO is gevestigd in het clubgebouw van MHV Maarssen en we maken gebruik van de velden die aan het clubgebouw liggen. Daardoor is er naast sporten ook veel tijd en plek om lekker buiten te spelen.

 3. Enthousiast, deskundig en betrokken team

  De medewerkers hebben een sportachtergrond én een pedagogische achtergrond. Ze willen kinderen laten zien dat bewegen leuk is én natuurlijk zorgen dat kinderen een hele leuke middag hebben op de BSO.

 4. Naast sport en spel ook andere dingen te doen

  Naast bewegen kunnen kinderen bij BSO Grashoppers ook heel veel andere leuke dingen doen: we hebben net als op andere BSO’s veel speelgoed (Playmobil, poppen, lego, kapla, barbies en zo meer), knutselmateriaal en een echte theaterkast. Ook kunnen  kinderen even relaxen in de zitzakken en lekker een boekje lezen.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Grashoppers?

BSO Grashoppers is gevestigd in het fraaie clubgebouw van hockeyvereniging MHV Maarssen en ligt op een prachtige locatie op loopafstand van de wijk Op Buuren te midden van de sportvelden.

Wat biedt BSO Grashoppers?

BSO Grashoppers biedt diverse sporten aan. Zo ervaren kinderen welke sporten ze leuk vinden en kunnen ze zich hierin spelenderwijs ontwikkelen. Kinderen leren dat bewegen gezond is en hartstikke leuk! Daarnaast heeft de BSO een uitgebreid en gevarieerd aanbod van speelgoed en is er veel materiaal aanwezig dat de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs stimuleert. De medewerkers hebben allemaal een sportopleiding gevolgd. Ze staan drie dagen per week klaar om te zorgen dat de kinderen een hele leuke tijd hebben op de BSO!

Scholen

Kinderen van basisschool de Pionier kunnen op BSO Grashoppers terecht. Daarnaast kunnen alle kinderen die zelfstandig mogen fietsen van school naar de BSO geplaatst worden op BSO Grashoppers.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Oostwaard 32
  3602 AA Maarssen (bij de hockeyvelden van MHV Maarssen)
  Tel. 06 – 830 776 76
  LRK 913281037

  Maandag
  15:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  15:00 tot 18:30 uur
  Donderdag
  15:00 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Lot Huurdeman
  clustermanager
  tel. 06 - 270 753 87
  l.huurdeman@kindenco.nl
  Saskia Kers
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 571 908 93
  saskia.kers@kindenco.nl