Buitenschoolse opvang Maarssen: Kanjers

 1. Goede samenwerking met basisschool Mozaiek

  Goede samenwerking met basisschool het Mozaiek.

 2. Goede samenwerking met het Brede School verband

  De kinderen van de BSO kunnen op de dag dat zij de BSO bezoeken gratis gebruik maken van het Naschoolse Activiteiten aanbod.

 3. Kinderen worden opgehaald uit school

  De jongste kinderen worden door de juf of meester van de Mozaïekschool naar de bso gebracht. De pedagogisch medewerkers staan klaar om de kinderen te verwelkomen op de bso.

 4. Goede samenwerking met kinderdagverblijf Kwibus

  Het kinderdagverblijf en de BSO zijn één cluster. De collega’s kennen elkaar en kinderen kunnen gemakkelijk even vanuit Kwibus op de BSO kijken. Op de BSO zijn vaak al veel bekende gezichten voor de kinderen te herkennen. Dit bevordert ook de doorstroming van kinderdagverblijf naar BSO.

 5. Vakantieprogramma

  Elk jaar is er een speciaal vakantieprogramma voor de BSO’s in Maarssenbroek! Bekijk hier het vakantieprogramma van 2021.

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 7. Nu ook op woensdag open!

  Ook op woensdagen kan uw kind bij BSO De Kanjers terecht.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Kanjers?

BSO Kanjers is gehuisvest in de Mozaiekschool in de wijk Fazantenkamp in Maarssenbroek.

Wat biedt BSO Kanjers?

BSO Kanjers vangt kinderen op in de leeftijd vanaf 4 jaar. De BSO heeft verschillende ruimtes: een kleurrijke huiskamer, de centrale hal en een speellokaal. Kinderen mogen vrij spelen, maar er worden ook dagelijks activiteiten georganiseerd gericht op diverse ontwikkelingsgebieden. Dit kunnen creatieve activiteiten, sportactiviteiten, kookactiviteiten, voorleesmomenten en spelletjes zijn. Kinderen kunnen heerlijk buitenspelen op het grote en kleine plein bij BSO De Kanjers. Op het plein staan speeltoestellen, een zandbak, een schommel en een blotevoetenpad. Verder zijn er veel fietsjes en stepjes beschikbaar. Als de kinderen ouder zijn dan 7 / 8 jaar jaar bekijken we de optie om over te gaan naar groep Starlight (6-9 jaar) op BSO Knettershonk.

Voorschoolse opvang (VSO)

VSO Kanjers biedt opvang op maandag, dinsdag en donderdag van 7:30 tot 8:30 uur. Er is tijd om een spelletje te doen of gewoon wat te lezen of te kleuren voordat school begint. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school.

Scholen

Kinderen van het Mozaïek (Fazantenkamp) kunnen op BSO Kanjers terecht. Voor de woensdag en de VSO kunnen kinderen van alle drie de scholen uit de wijk hier terecht.

Kinderen worden opgehaald uit school

De jongste kinderen worden door de juf of meester van de Mozaïekschool naar de bso gebracht. De pedagogisch medewerkers staan klaar om de kinderen te verwelkomen op de bso.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Fazantenkamp 157/158
  3607 CH Maarssen
  Tel. 0346 – 56 35 59
  LRK 213259850

  Maandag
  14:45 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:45 tot 18:30 uur
  Woensdag
  12:15 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:45 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  12:00 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Loek de Vreese
  clustermanager
  tel. 06 - 308 410 60
  l.devreese@kindencoludens.nl