Buitenschoolse opvang Maarssen: Kristal

 1. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Kristal?

BSO Kristal is gevestigd in basisschool De Kristal voor speciaal basisonderwijs, in de wijk Pauwenkamp in Maarssen.

Wat biedt BSO Kristal?

BSO Kristal biedt opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar. De BSO is speciaal geschikt om kinderen uit het speciaal basisonderwijs en/of met een doorverwijzing vanuit de gemeente op te vangen. Wanneer uw kind net iets extra’s nodig heeft (bijv. bij autisme, ADHD of anders), kan uw kind op de BSO terecht. We bieden de kinderen vrije tijd met structuur. Naast het leuke activiteitenaanbod, werken wij met de kinderen aan begeleidingsdoelen tijdens hun tijd op de BSO.

De kinderen worden opgevangen in één groep (4 tot 12 jaar) in een prikkelarme omgeving. We hebben een gezellig en huiselijk lokaal met een frisse inrichting. In de verschillende hoeken zijn mogelijkheden om allerlei activiteiten te doen. We mogen daarnaast ook gebruik maken van de speelzaal, een chillruimte en natuurlijk het buitenplein. De activiteiten op de BSO worden aangeboden aan de hand van thema’s. Ook worden er een aantal keer per jaar naschoolse activiteiten aangeboden.

Kind & Co en basisschool de Kristal werken nauw samen aan Brede school de Kristal. Passend onderwijs en passende opvang staan centraal. We willen bijdragen aan het geluksgevoel van de kinderen. Dat ze trots zijn op wie zij zijn en wat ze te bieden hebben.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Pauwenkamp 347
  3607 TC Maarssen
  Tel. 06 – 500 994 08
  LRK: 165644631

  Maandag
  14:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Woensdag

  Donderdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Vrijdag

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Lisette van ’t Hof
  clustermanager
  tel. 06 - 246 825 49
  lisette.hof@kindenco.nl
  Kimberley Smid
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 500 521 57
  k.smid@kindenco.nl