Kinderdagverblijf Zeist: Tovertuin

 1. Prachtig grote tuin

  Grote, prachtig geschilderde ommuurde tuin. Vol uitdaging voor kinderen in alle leeftijden. Voor baby’s is er een aparte ruimte waar zij ongestoord kunnen rondkruipen.

 2. Babygroep

  Op kinderdagverblijf Tovertuin is een aparte groep voor de kinderen in de leeftijd van 0 tot ca. 2 jaar. Een aparte veilige ruimte speciaal ingericht voor  baby’s en dreumesen.

 3. Huiselijk en toegankelijke sfeer

  De grote gezamenlijke hal, is ook wel onze huiskamer. Kinderen uit de diverse groepen kunnen hier spelen.
  De kinderen uit de verticale groep en peutergroep eten hier ook.

 4. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 6. Werkt aan Gezonde Kinderopvang

  Wij willen dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Meer informatie

Waar ligt kinderdagverblijf Tovertuin?

Kinderdagverblijf Tovertuin ligt in een rustige woonwijk aan de rand van het bosrijke Zeist. Vanaf de snelweg bent u binnen enkele minuten op deze locatie. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Wat biedt kinderdagverblijf Tovertuin?

Tovertuin is gevestigd in een voormalig schoolgebouw en ligt midden in een gezellige, rustige woonwijk. KDV Tovertuin heeft  2 babyroepen, 1 verticale groep en een peutergroep. Iedere groep is uitdagend ingericht behorend bij de leeftijd van het kindje. Verrassend is de grote centrale hal waar naar hartenlust gespeeld kan worden, er is zelfs een echte huiskamer voor de kinderen! Kinderdagverblijf Tovertuin heeft een grote en geheel ommuurde tuin. Binnen de tuin is een ronde tuin speciaal voor de baby’s. Zowel voor de peuters als voor de baby’s is er een glijbaan, zandbak en klimheuvel en de peuters kunnen rondom de babytuin fietsen. Op kinderdagverblijf Tovertuin is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Het kinderdagverblijf werkt met de Uk & Puk methode.

Kinderdagverblijf Tovertuin in Zeist wil dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij aan Gezonde Kinderopvang. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Ze hebben daar de rest van hun leven profijt van. De kinderopvang biedt unieke kansen om jonge kinderen een gezonde start te geven. Pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijf Tovertuin kregen allen in 2020 een certificaat omdat zij de basismodule van de scholing Een Gezonde Start van Gezonde Kinderopvang hebben afgerond.

Er is een vast jaarlijks activiteitenplan en daarnaast organiseren de groepen ook activiteiten, afzonderlijk afgestemd op thema, leeftijd of wat er die dag leeft. Verder grijpen we elke gelegenheid aan voor het vieren van een feestje!

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Van der Heijdenlaan 90
  3705 EJ Zeist
  Tel. 030 – 696 30 36
  LRK 139103181  

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Mieke van Breukelen
  clustermanager
  tel. 06 - 130 651 48
  m.vanbreukelen@kindenco.nl
  Jolanda Kappelhof
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 100 342 98
  j.kappelhof@kindencoludens.nl
  Janine Kok
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 820 786 64
  j.kok@kindenco.nl