Kinderdagverblijf Zeist: Sam Sam

 1. Per groep een uitgang op de buitenruimte

  Voor de jonge kinderen is er een afgeschermde buitenruimte achter en naast het pand. Dit plein is voorzien van een nagebootste weg, een zandbak, kunstgras en daarnaast hebben we een afgeschermd stukje voor onze baby’s.

 2. Gezonde start

  Wij bieden iedere dag een bewegingsactiviteit aan. Daarnaast gaan wij minimaal twee keer per dag een half uur naar buiten. Als tussendoortje eten wij groenten en fruit en drinken wij water en thee. Dit is volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum.

 3. Samenwerking BSO

  Wij hanteren binnen de locatie dezelfde thema’s voor KDV als ook voor BSO. De oudere kinderen komen af en toe helpen bij het KDV waar ze voorlezen of meespelen.

 4. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 6. Wij werken aan Gezonde Kinderopvang

  Kind & Co wil dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werkt kinderdagverblijf Sam Sam aan Gezonde Kinderopvang. De kinderopvang biedt unieke kansen om jonge kinderen een gezonde start te geven. Onze pedagogisch medewerkers hebben scholing van Gezonde Kinderopvang gevolgd. Zij weten hoe je een gezonde, actieve en veilige omgeving biedt, samen met ouders en kinderen. Naast gezonde voeding hebben we aandacht voor bewegen, groen en duurzaamheid. Zie ook www.gezondekinderopvang.nl.

Waar ligt kinderdagverblijf Sam Sam?

Kinderdagverblijf Sam Sam ligt in een rustige wijk, De Verzetswijk, aan de rand van het bosrijke Zeist. Vanaf de snelweg bent u binnen enkele minuten op deze locatie.

Wat biedt kinderdagverblijf Sam Sam?

Sam Sam is gehuisvest in een eigen pand, samen met BSO Heldenhonk. Wij hebben een nauwe samenwerking met de BSO, zo kunnen de kinderen van 0-12 doorgroeien in een vertrouwde omgeving. Ook werken wij samen met een observatiegroep van De Berk (Reinaerde). Samen doen wij enkele activiteiten en komen de kinderen met hun begeleidster bij ons spelen.

Het kinderdagverblijf is gevestigd in een modern gebouw waar gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen. Het gebouw heeft veel ramen, waardoor veel licht naar binnen valt. Kinderdagverblijf Sam Sam heeft 2 verticale groepen (0 tot 4 jaar) en een ruime speelhal waar een poppenhoek en een bouwhoek ingericht is. Via grote schuifdeuren op de groepen kunnen we makkelijk naar buiten waar de kinderen kunnen spelen op een eigen buitenterrein, het plein is voorzien van veel schaduw door de bomen om het gebouw. Ook bij de buitenruimte is er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zodat de kinderen lekker op ontdekkingstocht kunnen..

Naast de jaarlijkse thema’s werken wij met de Uk en Puk methode. Tijdens de thema’s komende de verschillende ontwikkelingsgebieden aan bod. In elk thema wordt er voorgelezen, gezongen, geknutseld en beweegactiviteiten gedaan. We doen de activiteiten 1 op 1 of in een grote of kleine kring.

Ook doen wij mee met het project gezonde kinderopvang en hierbij letten wij op de voeding en op voldoende beweging.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Leendert Edelmanlaan 2
  3705 PX Zeist
  Tel. 030 – 695 58 26
  LRK 322809083

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7.30 tot 18.30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Oudercommissie
  ocsamsam@kmnkindenco.nl

  Hans Merkestijn
  clustermanager
  tel. 06 - 130 644 79
  h.merkestijn@kindenco.nl
  Bo Stuivenberg
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 110 779 04
  b.stuivenberg@kindenco.nl
  Merlijn Wittenberg
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 131 778 26
  m.wittenberg@kmnkindenco.nl