Gastouder Zeist: Thea van Galen

Gastouder de vrolijke olifantjes

Naam: Thea van Galen
Gezin: dochter (aug 2016)
Woonplaats: Zeist
Wijk: Noord
Huisdier: poes en een kat

Gastouderopvang
De vrolijke olifantjes is een peuteropvang. We hebben een dag vol leuke dingen! We volgen een vast dagritme met ruimte voor spontaniteit. Doordat ik me richt op peuteropvang is er veel ruimte voor doelgerichte activiteiten. We wisselen alles af: muziek, bewegen, spelletjes, knutselen, zingen, lezen en vrij spel. We gaan vaak naar buiten, en wanneer kan maken we een uitstapje naar een binnenspeeltuin, kinderboerderij en soms zelfs lekker naar de dierentuin!

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: dinsdag en donderdag
Leeftijd: 1,5 – 4jaar
Opvanglocatie:  woning gastouder

Extra’s
Ik heb diverse trainingen gedaan gericht op leeftijd van de kinderen. Kinderen met achterstanden bied ik extra aandacht. Flexibele opvang, mee eten, veel is bespreekbaar!

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau