Gastouder Wilnis: Amber Dressel

GOB Amber Dressel

Naam: Amber Dressel
Gezin: getrouwd met Ralf en twee zonen, Tim en Chris
Woonplaats: Wilnis
Huisdier:  1 parkiet (piri piri)
Website:
www.pasopoppas.nl

Gastouderopvang

Ik werk vanuit mijn huis, waarbij de kinderen gebruik maken van een royale huiskamer. Daar spelen ze en eten en drinken we. Daar kunnen ze dansen, springen en kruipen. In het huis heb ik een eigen ruimte voor de kinderen om ’s middags te slapen en voor de allerkleinste is dat een eigen kamer. Tevens maken we (bijna elke dag) gebruik van mijn afgesloten tuin, waar we kunstgras hebben zodat ze lekker het hele jaar kunnen ravotten. Ook gaan we met regelmaat met de bolderkar naar buiten, waar we gebruik maken van de faciliteiten in de omgeving zoals een leuke speeltuin.

Bij Pasop Oppas kunnen kinderen in de eerste 4 levensjaren groter worden in een veilige vertrouwde gezinssituatie, onder professionele begeleiding en speelkameraadjes.

Opvangaanbod gastouder
Pasop Oppas is ongeveer 45 weken per jaar geopend. Rond november geef ik aan welke dagen Pasop oppas gesloten is voor het nieuwe jaar. Op basis van de afgesproken uren die u wilt afnemen, zal ik een berekening maken van een maandelijks te betalen bedrag.

Opvangdagen: ma, di,  do 7.30 uur tot 18.00 uur (tenzij anders afgesproken)
Leeftijd:  0 – 4 jaar
Opvanglocatie: bij gastouder thuis

Extra’s

Ik vind het belangrijk dat kinderen kunnen opgroeien in een veilige omgeving, met veel plezier. Als u kiest voor mijn gastouder opvang, dan kiest u voor een opvang die het dichtst bij een gezinssituatie staat. Dat vind ik belangrijk om na te streven. Ook is het leuk om te zien dat de kinderen kunnen spelen met een klein groepje leeftijdgenootjes. Er is rust en regelmaat. Ik ben duidelijk en consequent. Ik zal de kinderen uitdagen daar waar het kan, doormiddel van spelletjes en puzzels, door voor te lezen en te knutselen.

KIJK OOK EVEN OP WWW.PASOPOPPAS.NL

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau