Gastouder Weesp: Maleeha Popel

GOB - Maleeha

Naam: Maleeha Popel
Gezin: 
Woonplaats: Weesp
Wijk: 
Huisdier: 

Gastouderopvang
Mijn naam is Maleeha en ik ben professioneel en gediplomeerd in de kinderopvang. Ik heb twintig jaar ervaring met kinderen van 0 t/m 8 jaar, met BSO, NSO en kinderdagverblijven. Elk kind is anders, daarom kijk ik naar de persoonlijke behoefte van elk kind en vraag en luister ik naar de wensen en verwachtingen van de ouders. Daardoor kan ik elk kind optimaal ondersteunen en stimuleren om zichzelf te ontwikkelen. Ik vind het erg mooi als een kind aan het einde van de dag afscheid neemt van mij met een mooie lach van tevredenheid. Er is bewust gekozen om met een kleine groep te werken. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht in een huiselijke sfeer. Daarnaast heb ik flexibele tijden en bied ik ontbijt, lunch en avondeten aan. Mijn opvang staat open voor ideeën en complimenten, maar ook voor kritiek. Ik wil klanten graag tevreden houden. Ook zijn er bij mij geen dieren en mag er niet gerookt worden. Mijn opvang beschikt over voldoende speelgoed om kinderen op verschillende ontwikkelingsgebieden uit te kunnen dagen en te stimuleren.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: –
Leeftijd: –
Opvanglocatie: –

Extra’s

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau