Gastouder Weesp: Joke Andriessen

JOke Andriessen

Naam: Joke Andriessen
Gezin:  getrouwd, moeder van twee volwassen kinderen en oma van twee lieve, leuke kleindochters.
Woonplaats:  Weesp
Wijk:  Het buitengebied van Weesp
Huisdier: oppashond

Gastouderopvang
Ik woon in een voormalige boerderij en we hebben een paar schapen en geregeld een hele lieve oppashond. Vanuit de kamer kijk je uit over de Vecht en alle kinderen kijken graag naar alles wat daar te zien is. We hebben een grote (omheinde) tuin waar de kinderen fijn kunnen spelen, klimmen, ballen of fietsen. Binnen hebben we een speelstal waar we heen gaan als het buiten te nat is. Vanaf dit jaar ben ik gestopt met de opvang van baby’s. Mijn liefde, passie gaat uit naar peuters. Als zij zich prettig, veilig en vertrouwd voelen gaat de ontwikkeling snel en leren we van elkaar en met elkaar, maar vooral hebben we veel plezier.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: maandag en donderdag
Leeftijd: op te vangen kinderen 2-4 jaar.
Opvanglocatie: woning gastouder

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau