Gastouder Teteringen: Pollewop

Janneke van der Schaft

Naam: Janneke van der Schans
Gezin: Samenwonend, twee kinderen van 18 en 17
Woonplaats: Teteringen
Huisdier: Geen

Gastouderopvang
Kinderopvang Pollewop is een kleinschalige en huiselijke opvang waar kinderen in een liefdevolle, veilige omgeving in hun eigen tempo kunnen spelen en ontwikkelen. Bij Kinderopvang Pollewop spelen we veel buiten in de kindvriendelijke tuin, worden we lekker vies in de modderkeuken en gaan we vaak naar het bos. Maar ook binnen doen we veel aan natuurbeleving, zijn er voldoende speelmaterialen voor alle ontwikkelingsfasen en zijn we dol op sensomotorische activiteiten en houten en open einde speelgoed.

Gezonde voeding vinden we erg belangrijk en daarom eten en drinken we zoveel mogelijk biologisch, zonder toegevoegde suikers en andere kunstmatige toevoegingen.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: maandag t/m donderdag
Leeftijd: 0 – 12 jaar
Opvanglocatie: woning gastouder

Neem contact op met gastouderbureau

    Wij onderschrijven en volgen het privacybeleid van Kind & Co. In de Privacy Verklaring van Kind & Co kunt u lezen hoe wij omgaan met gegevens. Door via deze website persoonsgegevens naar ons te sturen, geeft u ons toestemming deze gegevens te verwerken.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar het Gastouderbureau Flex.

    Nieuws gastouderbureau