Gastouder Nieuwegein: De Rakkertjes

Bettie Brouwer

Naam: Bettie Brouwer
Gezin: Gehuwd, 2 kinderen (1979, 1981) en 2 kleinkinderen (2005, 2008)
Woonplaats: Nieuwegein
Wijk: Batau – zuid
Huisdier: Geen

Gastouderopvang

Mijn naam is Bettie Brouwer en ik ben 61 jaar. Ik vang al 30 jaar kinderen op van 0 tot 12 jaar. Ook kinderen met een handicap zijn hier van harte welkom. We hebben een gelijkvloerse woning met een heerlijke tuin met een speeltoestel met glijbaan, een zandtafel, watertafel met diverse toebehoren en allerlei buitenspeelgoed. Ook kan de tuin geheel overdekt worden, zodat de kinderen altijd lekker buiten kunnen spelen.

Ik heb verder een tweeling – wandelwagen en een bakfiets waar we mee naar de winkel, kinderboerderij en een speeltuin in de buurt kunnen gaan.

Er is in huis voldoende speelgoed aanwezig voor alle leeftijden en er zijn ook genoeg materialen om te knutselen, zoals verf, speelmais, tekenmateriaal en klei.

Zoekt u een plekje voor uw kind, dan bent u altijd van harte welkom om eens een kijkje bij mij op de gastouderopvang te komen nemen.

Opvangaanbod gastouder

Opvangdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
Leeftijd: 0 – 12 jaar
Opvanglocatie: woning gastouder

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau