Gastouder Nieuwegein: Brigitte Welp

Brigitte Welp

Naam: Brigitte Welp
Gezin: Inwonend bij mijn ouders
Woonplaats: Nieuwegein
Wijk: Wijkersloot
Huisdier: geen

Gastouderopvang
Twee en half jaar geleden is mijn droom om gastouder te worden uitgekomen! Kleinschalige opvang waardoor ik veel tijd heb voor de kinderen. Zo kan ik de kinderen vertrouwde, veilige en leuke opvangdagen bieden. Ik woon bij mijn ouders in een eengezinswoning in een fijne buurt. Mijn moeder Addy is ook gastouder dus werken we vaak gezellig samen! In de buurt zijn genoeg leuke parkjes waar ik heerlijk met de kinderen kan gaan wandelen. Ik ben in bezit van een vierlingwagen dus zou ik regelmatig lekker met de kinderen kunnen gaan wandelen.

Ook in de tuin heb ik genoeg ruimte en speelmogelijkheden en kunnen de kinderen zich uitleven op de glijbaan, in de zandbak, in het speelhuisje en nog veel meer. Binnen kunnen de kinderen zich ook prima vermaken met allerlei speelgoed, boekjes en puzzels. Uiteraard vind ik het ook leuk om met de kinderen te knutselen, liedjes te zingen en andere activiteiten te doen. Maar het allerbelangrijkste vind ik dat een kind, kind kan zijn en dat ze zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo.

Bent u nieuwsgierig geworden en zoekt u opvang? Dan bent u altijd welkom om vrijblijvend langs te komen voor een kennismaking.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Leeftijd: 0 t/m 4 jaar
Opvanglocatie: woning gastouder

Ervaring
Ongeveer 9 jaar heb ik met veel plezier in de kinderopvang gewerkt. Daar heb ik veel ervaring opgedaan op baby- en peutergroepen. Ook heb ik veel ervaring opgedaan bij mijn moeder die al jaren gastouder is. De jaren dat ik thuis woonde hielp ik mijn moeder regelmatig mee met heel veel plezier.  Het gastouder zijn sprak mij erg aan omdat het kleinschalig is en je daardoor veel meer tijd voor de kinderen hebt. Ook heb ik vele jaren met veel plezier oppaswerk gedaan.

 • Ik ben in bezit van een diploma SPW 3.
 • Ik ben in het bezit van een geldig EHBO diploma voor kinderen.
 • Ik heb de Tinkcursus taal en interactie behaald.
 • Beiden in bezit van een geldig VOG.
 • Certificaat babywijs behaald.
 • Verder volg ik regelmatig cursussen via kindenco.

Neem contact op met gastouderbureau

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Meer informatie

  Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

  Nieuws gastouderbureau