Gastouder Maarssen: Jacintha Rietveld

Jacintha Rietveld

Naam: Jacintha Rietveld
Gezin: Partner, uitwonende volwassen kinderen
Woonplaats:  Maarssen
Wijk:  Zandweg Oostwaard
Huisdier: hond Nova (Labrador)

Gastouderopvang

Vanaf 07.30 uur komen de kindjes met hun ouders binnen. Na de overdracht en het uitzwaaien, kunnen ze spelen aan de keukentafel. Als alle kindjes er zijn, volgt er een gezamenlijk moment waarin we zingen in “de Kring”, en aandacht voor elkaar hebben. Daarna gaan de jongste kindjes slapen, en is er vrij spel voor de andere kindjes. Tegen 10 uur is iedereen weer wakker en drinken/eten we wat. (het koffiemomentje). Als dit op is, gaan we naar buiten. In de bolderkar, met de wandelwagen of met de “benenwagen”, om te rennen en te spelen in de speeltuin, op het voetbalveld of in het park/kinderboerderij. Bij slecht weer, gaan we knutselen en werken we met een afwisselend thema.

Om 12 uur lunchen we. Na de lunch gaan er kindjes slapen. Met de kindjes die wakker blijven, speel ik een spelletje. Tegen 3 uur is iedereen weer wakker en eten we met elkaar fruit. Daarna lees ik voor, knutselen we of spelen we, al dan niet buiten, tot iedereen weer opgehaald wordt. Uiterlijk 17.30 uur zijn de laatste kindjes opgehaald.

Werken met kinderen, is mijn passie. Ik geniet van ze, ik volg en stimuleer hun ontwikkeling. Ik heb oog voor de kinderen individueel en in groepsverband. Rust, gezelligheid en regelmaat, zijn woorden die bij mij passen.

De baby’s die flesvoeding/borstvoeding krijgen, kunnen hun eigen voedingsschema aanhouden. Ouders kunnen aangeven welk voedingsschema op dat moment het best past bij hun kindje.

Ik werk met thema’s die terug komen in de liedjes, knutselwerkjes en activiteiten. De thema’s zijn vaak gerelateerd aan de tijd van het jaar, of de interesse van de groep op dat moment.

Door middel van studie houd ik mijn kennis up-to-date. Onlangs heb ik de studie ‘Kruidenemotie-coach’ afgerond.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: maandag t/m woensdag
Leeftijd: 0 – 4 jaar
Opvanglocatie: bij gastouder thuis

Extra’s
Er wordt opvang aangeboden van 07:30 tot 17:30 uur.

Er is een nauwe samenwerking met een collega-gastouder hier in de wijk. Bij vakantie vangen wij, indien gewenst en mogelijk, elkaars kinderen op.

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau