Gastouder Maarssen: Alja Bos | Kind & Co

Gastouder Maarssen: Alja Bos

GO e

Naam: Alja Bos
Gezin: Gehuwd, twee dochters (1995 en 1997)
Woonplaats: Maarssen
Wijk: Reigerskamp
Huisdier: Hond

Gastouderopvang
De kinderen kunnen vanaf half acht bij mij terecht. Eerst worden de kinderen welkom geheten en praat ik even met ouders/verzorgers hoe het met het kindje gaat. Met droog weer lopen we samen met Harry (onze hond) een rondje door park met als hoogtepunt de kinderboerderij. Weer thuis is het tijd om te spelen, voorlezen, puzzelen en tekenen. Tegen half tien uur gaan we fruit eten en wat drinken. Als het goed weer is, gaan we weer lekker naar buiten waar genoeg speelgoed is. De tuin is omheind door een schutting en er is gras aanwezig. Met regenachtig weer gaan we gewoon lekker binnen spelen. Eind van de ochtend gaan we nog een keer een stukje met Harry wandelen. Als we weer thuis zijn, spelen de kinderen nog even en daarna is het tijd voor de lunch. Dit doen wij altijd gezamenlijk aan tafel. Daarna gaan de kindjes die moeten slapen naar bed en de anderen blijven lekker bij mij en heb ik dan alle aandacht voor. Als de kinderen weer wakker zijn gaan we met z’n allen drinken en een koekje eten en daarna weer fijn spelen. Ook is er tijd om gezellig de muziek aan te zetten en met z’n allen te dansen en te zingen. Ik schrijf voor ieder kind in een schriftje over de belevenissen van de dag. Ik probeer elke dag zoveel mogelijk structuur te bieden aan de kinderen, zodat ze weten wat er gaat gebeuren en het een vertrouwd ritueel voor ze wordt.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: alle werkdagen
Leeftijd: 0 – 4 jaar
Opvanglocatie:  bij gastouder thuis

Extra’s

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau