Gastouder Kockengen: Jose Goes

GOB Jose Goes

Naam: José Goes
Gezin:  Wij zijn met z’n 5en thuis; ik (1969), mijn man Gerard en 3 kinderen; Esther (2002) Laura (2004) en Frank (2005)
Woonplaats:  Kockengen
Wijk:  Wij wonen tussen Kockengen en Haarzuilens in het buitengebied.
Huisdier: Geitjes, kippen, konijnen en een hond.

Gastouderopvang

Ik bied opvang in het buitengebied van Kockengen. Wij wonen landelijk. We hebben hier wat dieren rond lopen; geitjes, kippen, konijnen en een hond. We gaan regelmatig de geitjes aaien en wat brood geven. We kijken dan meteen of de kippen eieren hebben gelegd! In het voorjaar en in de zomer kijken we in de kas wat voor groente daar groeit. We hebben een mooie plek om het huis om buiten te spelen. We zijn veel buiten. Ook als het wat kouder is.  Aan de overkant is een boerderij waar we regelmatig kalfjes gaan kijken. We geven ze hooi. We kunnen ook varkentjes aaien en kijken hoe de koeien gemolken worden. Bij de boerderij is een dagopvang voor eenzame ouderen. Daar heb ik een leuke samenwerking mee! We wandelen ook regelmatig in het park dat naast ons huis ligt en kijken naar de bloemetjes die daar groeien en de beesten die daar lopen.

Na jaren lang in de kinderopvang gewerkt te hebben, ben ik gestopt toen ik zelf kinderen kreeg. In de loop van de tijd heb ik in Kockengen op de peuterspeelzaal gewerkt. Daarnaast ving ik al kinderen thuis op. Uiteindelijk gestopt op de speelzaal om mij volledig te richten op mijn gastouderopvang. Inmiddels draai ik deze prachtige opvang met heel veel plezier!

Extra’s
Ik bied op maandag, donderdag en vrijdag hele dag opvang. Op vrijdagochtend bied ik een peuterochtend aan voor kinderen van 2 tot 4 jaar van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau