Gastouder Houten: Sjaan van Schaik

gob-sjaan

Naam: Sjaan van Schaik
Gezin: Twee uitwonende dochters (1986 en 1991)
Woonplaats: Houten
Wijk: De Poorten
Huisdier: 

Gastouderopvang
We lezen veel, zingen graag en doen regelmatig een spelletje. Als de kindjes hier te jong voor zijn, zitten ze er wel gezellig bij. Zo maken ze toch alles mee. We vieren alle verjaardagen en feestdagen. Bij mooi weer spelen we in de tuin of trekken we er op uit, van speelveld naar speelveld of naar de supermarkt, het park of gewoon een rondje. Loopfietsen, de step e.d. gaan dan natuurlijk mee. En zijn de kindjes moe, dan kunnen ze in de Kiddy Bus (grote wandelkar voor vier kinderen) zitten.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Start- en eindtijd zijn ruim (minimaal 8 uur per dag).
Leeftijd: 0 tot 4 jaar
Opvanglocatie: bij gastouder thuis

Extra’s
Ik heb de mogelijkheid om nachtopvang te bieden. De kinderen slapen in echte bedjes (geen campingbedjes). Sinds een paar jaar woon ik zelf op de eerste verdieping van mijn huis. De begane grond heb ik voor de gastouderopvang ingericht.

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau