Gastouder Houten: Sarina van Hintum

Naam: Sarina van Hintum
Gezin: Getrouwd, dochter (juli 2017)
Woonplaats: Houten
Wijk: Houten Zuid/de Mossen
Huisdier: Geen

Gastouderopvang

Mijn naam is Sarina van Hintum. Samen met mijn man (Joost) woon ik sinds 1,5 jaar op de Mossen. We hebben een dochtertje (juli 2017). Sinds 2,5 jaar werk ik als gastouder en doe dat met heel veel plezier. Daarvoor heb ik 3 jaar in de kinderopvang gewerkt.  Mijn ervaring ligt in de leeftijd van 0-4 jaar.

Wat vind ik belangrijk
Ieder kind krijgt zijn/haar persoonlijke aandacht. Ieder kind is wat mij betreft uniek. Ik zorg voor een veilige, warme en vertrouwde omgeving voor de kinderen.  Ik houd rekening met alle opvoedkundige wensen die ouders hebben.
Buiten activiteiten zijn een belangrijk onderdeel van de dag. De kinderen zijn van harte welkom op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 7:30-19:00 uur.

Ik ben in het bezit van een geldig diploma (Pedagogisch Werk niveau 3), een VOG en kinder EHBO. Via cursussen houd ik mijn kennis up to date.

Opvangaanbod gastouder

Opvangaanbod: 4 hele dagen (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag)
Leeftijd: 0 – 4 jaar
Opvanglocatie: bij gastouder thuis

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau