Gastouder Houten: Patricia van Voorthuizen

Naamloos-1

Naam: Patricia van Voorthuizen
Gezin: Getrouwd, twee dochters (2011, 2014)
Woonplaats: Houten
Wijk: De Steen
Huisdier: Geen

Gastouderopvang
Met gastouderlocatie Bij Pinguin verzorg ik de dagopvang voor 3 kinderen tussen 0 en 4 jaar. In vriendelijke, huiselijke sfeer laat ik 3 dagen per week een groepje kinderen samen spelen, ontdekken en delen. Met mijn liefdevolle verzorging, creativiteit en activiteit in en om het huis bied ik een geschikte omgeving om veilig en rustig te mogen spelen en kan ik werkelijk iets toevoegen aan de groei en de beleving van een kind.

Het volgende dagritme wordt gehanteerd:
In de ochtend spelletjes, muziek, fruit en een dutje. In de middag lunch, slaapjes en en een activiteit.
De namiddag kan samen met de kinderen worden ingevuld, we gaan zitten met een boek en een gezonde snack. We spelen aan de hand van seizoenen en feestdagen. Passend naar leeftijd worden er themaprogramma’s en activiteiten aangeboden. Als het even kan gaan we naar buiten; samen bewegen, groei en bloei ontdekken.

Opvangdagen: maandag, dinsdag, donderdag.
Leeftijd: 0 t/m 4 jaar
Opvanglocatie: woning gastouder.

Extra’s
Mijn opvangtijden zijn flexibel tussen 07:30 en 18:00 uur.
Ouders geven zelf luiers en babyfles- dieetvoeding mee zolang nodig.
Mijn opvang verzorgt het eten, drinken, tussendoortjes, waarbij gelet wordt op verantwoorde en gezonde voeding. indien nodig kan er ’s avonds worden meegegeten.
Wanneer kinderen uit mijn groep 4 jaar worden en naar basisschool Aventurijn gaan, wil ik ze buitenschoolse opvang aanbieden.

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau