Gastouder Houten: Marjolijn van der Ploeg

Gastouder Marjolijn van der Ploeg_website

Naam: Marjolijn van der Ploeg
Gezin: Getrouwd, 3 kinderen (2016, 2019, 2021)
Woonplaats: Houten
Wijk: De Hoven
Huisdier: kat

Gastouderopvang

Welkom bij “De Vlindertjes aan huis!”

Na 19 jaar met plezier in de kinderopvang te hebben gewerkt, ben ik in januari 2023 gestart als gastouder. Gezelligheid in een huiselijke sfeer!

Ik ben getrouwd en heb een gezin wat bestaat uit 2 jongens, 1 dochter en een kat. Dat geeft een hoop gezelligheid in huis!

Dansen, tuinieren, yoga, creatief bezig zijn en lekker knuffelen met mijn kinderen geeft mij veel positieve energie.

Samen gaan we er op uit met de bakfiets naar de speeltuin of maken we een wandeling door het park.

Ook genieten we van onze avontuurlijke achtertuin waarin je van alles kan ontdekken en bewonderen. Graven in de zandbak, voetballen, stoepkrijten, fietsen of even uitrusten in de tipi. Als het warm weer is spelen we met de waterbaan en plukken we aardbeien of groenten uit de moestuin.

In onze gezellige huiskamer wordt er ook veel geknutseld, gedanst, bouwen we van alles met de duplo, doen we spelletjes en puzzels, zingen we liedjes etc. Genoeg te doen dus!

Wat ik belangrijk vind is dat een kind zich liefdevol, veilig en geborgen bij je voelt.

De vrijheid krijgt om zichzelf te mogen zijn en te ontwikkelen op zijn eigen manier.

Positief stimuleren, ruimte voor je emoties en complimentjes geven daar groeit een kind van.

Opvangaanbod gastouder

Opvangdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag van 8.00 -18.00 uur.
(Minimale afname per dag is 8 uur)
Leeftijd: 0 t/m 4 jaar
Opvanglocatie: woning gastouder

Extra’s

Eten en drinken wordt verzorgd.
(Alleen flesvoeding dient zelf mee genomen te worden)

“Marjolijn is een zeer ervaren pedagogisch medewerker. Tijdens haar werkperiode op ons kinderdagverblijf heb ik Marjolijn leren kennen als een rustige, lieve, betrokken medewerker met veel passie voor het werken met kinderen. Kinderen voelen zich snel bij haar op haar gemak, zij worden echt gehoord en gezien. Als ouder voelt het brengen van uw kind bij Marjolijn vast snel als vertrouwd. ” – Cluster manager

“Vier jaar lang hadden wij het geluk met Marjolijn als juf van onze twee zoontjes. Marjolijn is enorm zorgzaam, liefdevol en betrokken. Ik kan elk kindje (én elke ouder) de zorg van Marjolijn voor 100% aanraden.”  – Ouder KDV

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau