Gastouder Houten: Gerdien Kamperman

Foto-volgt

Naam: Gerdien Kamperman
Gezin:Gehuwd, 3 kinderen, waarvan 1 zoon nog thuis woont (sept 2001)
Woonplaats: Houten
Wijk:De akker
Huisdier: Geen

Gastouderopvang

Ik ben Kinderopvang Geertje opgestart omdat ik merkte dat er in Houten behoefte was aan gastouderopvang met een professionele visie en aandacht voor natuurlijke materialen en biologische voeding. Spelend ontwikkelen, duurzaam speelgoed, aandacht voor taalontwikkeling en de sociale ontwikkeling zijn de kernpunten van mijn opvang. Er wordt veel voorgelezen en gezongen. Er is aandacht voor de creatieve ontwikkeling en we gaan iedere dag naar buiten met de bolderkar en spelen in de tuin met water, zand en steentjes.

Opvangaanbod gastouder

Opvangdagen: maandag, dinsdag en donderdag van 8:00 tot 18:00 uur.
Leeftijd: 0 – 4 jaar
Opvanglocatie: woning gastouder

Extra’s
Ik volg regelmatig trainingen en workshops op het gebied van de ontwikkeling van jonge kinderen. Zo heb ik een cursus gevolgd over kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong en een twee jarige opleiding over de pedagogiek van het jonge kind.

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau