Gastouder Drimmelen: Brenda van Beek

Flex - Brenda

Naam: Brenda
Gezin: –
Woonplaats: Drimmelen
Opvang: Bij vraagouders aan huis

Gastouderopvang

Mijn naam is Brenda van Beek ik ben 22 jaar. Ik werk momenteel 2 jaar als gastouder bij 2 gezinnen. Ik heb de opleiding helpende zorg en welzijn gedaan en de opleiding pedagogisch medewerker. Voor de opleidingen heb ik veel stage gelopen bij verschillende kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang.

Ik ben een echte doener en vind het dan ook leuk veel activiteiten met de kinderen te doen zoals buiten spelen, knutselen, bakken en lekker op pad gaan met bijvoorbeeld de fiets. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd bij me voelen en altijd zichzelf kunnen zijn.

Vanaf maart 2016 ben ik op de maandag, dinsdag en vrijdag beschikbaar. Ik werk bij vraagouders aan huis dat omdat ik zelf nog bij mijn ouders woon.

Heeft u interesse of wilt u reverenties bel: 06-51621457 of mail: brendje1van1beek@msn.com

Neem contact op met gastouderbureau

    Wij onderschrijven en volgen het privacybeleid van Kind & Co. In de Privacy Verklaring van Kind & Co kunt u lezen hoe wij omgaan met gegevens. Door via deze website persoonsgegevens naar ons te sturen, geeft u ons toestemming deze gegevens te verwerken.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar het Gastouderbureau Flex.

    Nieuws gastouderbureau