Gastouder Breukelen: Marion Cornelisse

GO MC

Naam: Marion Cornelisse
Gezin: getrouwd, zoon(1999) en dochter(2004)
Woonplaats: Breukelen
Wijk: Breukelen-Noord
Huisdier: geen

Gastouderopvang
Ik vind het belangrijk dat kinderen bij mij een veilig tweede thuis vinden waar ze zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen en groeien in hun eigen tempo en ontdekken binnen de veiligheid van mijn opvang.

We hebben een vaste dag indeling waar kinderen zich prettig bij voelen. Bij binnenkomst gaan de kinderen vrij spelen. Rond 10.00 uur eten we fruit en drinken we met elkaar aan de tafel. Voor het eten verschoon ik de luiers indien nodig.

Als iedereen klaar is werken we met het weekthema in de vorm van een boekje lezen,knutselen,dansen of zingen.

Daarna gaan we lekker naar buiten. Een uitstapje naar de kinderboerderij, een boodschapje doen naar 1 van de vele speeltuintjes in de buurt of lekker in de tuin met de tractor,skelter of ontdekken met verschillende speelattributen. De tuin is afgesloten dus de kinderen kunnen veilig spelen.

Dan is het lunch tijd. Ik maak het eten klaar voor de kinderen en we gaan samen aan tafel. Voor het eten doe ik een rondje luiers verschonen. Voor we beginnen zingen we een liedje als eet nu smakelijk. We blijven zitten tot iedereen klaar is.

Na het eten gaan de kleintjes slapen en mogen de grotere kindjes even TV kijken. Of ik lees een boekje met ze. Het is een rust momentje.

Rond 15.00 uur is iedereen weer wakker en gaan we wat drinken en eten een koekje. Hierbij lees ik meestal een boekje zodat de kindjes rustig opstarten na het slaapje en kunnen genieten van hun drinken en wat lekkers. Dan gaan de kinderen vrij spelen binnen of buiten of we gaan nog even naar een speeltuintje. Met een beetje weer gaan we naar buiten.

Dan is het al tijd dat de meeste kinderen opgehaald worden.

Opvangaanbod gastouder
Ik vang kinderen op in de leeftijd 0 tot 4 jaar. Broertjes en zusjes tot 12 jaar kunnen in overleg als er ruimte is ook komen in de vakantie periode.

Maandag: tijden in overleg
Dinsdag: gesloten
Woensdag: tijden in overleg
Donderdag : tijden in overleg
Vrijdag: tijden in overleg

Extra’s
In overleg is er veel mogelijk. Kinderen kunnen warm mee-eten,een keer overnachten kan ook. Structurele nachtopvang doe ik niet. De tijden van halen en brengen zijn flexibel. Wel in overleg.

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau