Gastouder Breukelen: Ingrid Dobbelaer | Kind & Co

Gastouder Breukelen: Ingrid Dobbelaer

ingrid

Naam: Ingrid Dobbelaer (Stap voor Stap)
Gezin: Man, 2 volwassenen kinderen
Woonplaats: Breukelen
Wijk: 
Huisdier: 2 konijntjes Jip en Janneke (buiten), hamster Wietse

Gastouderopvang

Wij wonen in een hoekwoning waardoor we rondom het huis de tuin hebben. We hebben in de voortuin een moestuintje, hier plukken we regelmatig wat lekkers en gezonds: druiven, aardbeitjes, radijs, tomaatjes en zelfs het wortel voor het paard van Sinterklaas halen we vers uit de grond.

Elke dag gaan we naar buiten, de ene keer naar de speeltuin, de andere keer naar de Kinderboerderij met de bolderkar. We spelen ook graag in de tuin met speelhuis, afsluitbare zandbak, fietsjes, loopauto’s, poppenwagens, speelkeuken, enz.

We maken van elke dag een feestje met toch regelmaat, structuur en op zijn tijd rust erin. Ik vind het leuk om met de kinderen te knutselen, sociale maatschappelijke thema’s komen ook aan bod, zoals: Nationale Ouderendag, voorleesdagen, tandenpoetsdag, het vergeten kind, Internationale handenwasdag. We houden ook van een feestje dus verjaardagen vieren we ook gezellig.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Voor de rust van de kinderen heb ik gekozen om tot 4 jaar op te vangen.
Leeftijd: 0- 4 jaar
Opvanglocatie: Woning gastouder

Extra’s
Stap voor Stap  is voorzien van alle benodigde diploma’s en in het bezit van een  EHBO diploma.

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau