Gastouder Breukelen: Hop paardje hop

Heidi Hop

Naam: Heidi Hop (1962)
Gezin: Gert Jan (echtgenoot, 1962) en Femke (dochter, 2002)
Woonplaats:  Breukelen
Wijk: De Poel/Centrum
Huisdier:Kat Oli (Olivier), Konijnen (Billie en Willie), 4 Cochin kippen
Website: www.hoppaardjehop.nl

Gastouderopvang

Mijn naam is Heidi Hop. Gastouder in Breukelen vanaf 2011. Ik bied opvang in huiselijke kring voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

De opvang vindt plaats in ons gezellige knusse hoekhuis in De Poel/centrum van Breukelen, met grote kindvriendelijke tuin.

Al mijn hele leven ben ik met kinderen bezig. Vervulde functies in verschillende jeugdcommissies bij o.a. de korfbalvereniging in Kockengen. Ons gezellige hoekhuis aan de Dudok de Witstraat, met grote kindvriendelijke tuin was vaak gevuld met kindertjes uit de buurt of met vriendjes en vriendinnetjes van mijn dochter Femke (2002). Mijn wens is ook altijd geweest om iets met kinderen te gaan doen.  Ik ben gek op kinderen, ze brengen een hoop vrolijkheid en gezelligheid met zich mee.

Zo vaak als kan gaan we naar buiten en binnen knutselen we er op los. Het liefst werk ik met thema’s wat voor de kindjes duidelijk maar ook leerzaam is.

Ik heb in 2010 mijn MBO Zorg en Welzijn gehaald, volg de herhalingslessen van de kinder-EHBO en ga naar de informatiebijeenkomsten van Kind & Co, dus mijn stapel certificaten en mijn wijsheid is inmiddels enorm gegroeid.

Kindjes vanaf 3 maanden tot 4 jaar zijn van harte welkom en zullen met veel liefde en plezier de verzorging, aandacht en warmte ontvangen die ze nodig hebben.
Mijn gastouderopvang is kleinschalig en een zeer flexibele en persoonlijke vorm van kinderopvang. Ik heb bijvoorbeeld geen vaste openingstijden. De ouders kunnen hun kindje brengen en halen op de momenten dat het hun schikt. Geen stress dus als ze in de file staan of als de vergadering uitloopt: één telefoontje en ik schil er een aardappeltje bij of maak nog een flesje warm.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: Maandag, dinsdag en donderdag (7.00 – 19.00 uur) (alles in overleg).
Leeftijd: 0 tot 4 jaar
Opvanglocatie: Bij gastouder

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau