Gastouder Breukelen: Anneke Norbart

Anneke Norbart

Naam: Anneke Norbart
Gezin: Ton (echtgenoot) en Tim (zoon, 1998)
Woonplaats:  Breukelen
Wijk: Broeckland
Huisdier: geen

Gastouderopvang – De Hobbelwagen
Naast het opvoeden van mijn inmiddels grote kinderen heb ik bijna 15 jaar bij een kinderdagverblijf gewerkt. De switch naar gastouder heb ik bewust gemaakt omdat de eerste levensjaren van een kind heel belangrijk zijn en door kleinschalig te werken kan ik de kinderen alle aandacht geven die ze nodig hebben. Wat ik belangrijk vind is rust en regelmaat, consequent zijn, maar vooral een veilige plek bieden wat voelt als thuis.

Door te werken met een vast dag-ritueel creëer ik rust en regelmaat.

We beginnen altijd met vrij spelen. Om 10.00 uur gaan we aan tafel, zingen we liedjes en krijgen drinken met fruit. Daarna gaan we knutselen of buiten spelen. Om 11.45 uur eten we brood en drinken we een glaasje melk. Van 12.30 tot 14.30 uur gaan we slapen. Om 15.00 uur drinken we sap met een koekje en lezen we een verhaaltje. Met mooi weer gaan we lekker naar buiten en anders spelen we binnen (puzzelen, dansen, gymen, bouwen enz.). Om 16.45 uur eindigen we de dag met een cracker en een beker water en lezen we een verhaaltje.

Ik woon in een kindvriendelijke wijk in een rustige straat, omringt met speeltuintjes. Ongeacht het weer spelen de kinderen iedere dag toch even buiten (onder de veranda), het is fijn om een frisse neus te halen, lekker te kunnen rennen, fietsen enzovoorts.

Opvangaanbod gastouder
Ik vang kinderen op in de leeftijd 0 tot 4 jaar.

Maandag: 7.30 – 18.00 uur
Dinsdag: 7.30 – 18.00 uur
Donderdag: 7.30 – 18.00 uur
Vrijdag: 7.30 – 13.00 uur

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau