Gastouder Baambrugge: Ingeborg van Schaik

Ingeborg van Schaik

Naam: Ingeborg van Schaik
Gezin:  Fam van Schaik, Arjan en Ingeborg van Schaik en zoon Twan van Schaik (0 jaar).
Woonplaats:  Baambrugge
Huisdier: Een lieve bruine hond Gizmo.

Gastouderopvang
Opvang op de boerderij.

Gastouderopvang “De spelende kalfjes” zorgt voor een kleinschalige en huiselijke omgeving, waar het welbevinden van uw kind voorop staat. Het zal vol zelfvertrouwen de omgeving gaan ontdekken, ervaring opdoen en zich spelenderwijs gaan ontwikkelen. De opvang is op de boerderij en dus mag het bezoek van de dieren niet ontbreken. Dit is altijd een plezierige activiteit voor kinderen. Ook is er uiteraard veel speel ruimte beschikbaar voor uw kind.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen:  maandag  tot donderdag
Leeftijd: op te vangen kinderen 0 t/m 4 jaar
Opvanglocatie:  woning gastouder

Extra’s
Speelruimte

Het is een veilige en verantwoorde ruimte om te kunnen spelen. Er is aandacht voor spel, bewegen, muziek, voorlezen en knutselen d.m.v thema´s. zowel buiten als binnen is er voldoende ruimte voor ontwikkeling en ontdekking.

Buitenspeelmogelijkheden

Buiten is de speelruimte veilig en afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Er is veel gras, speeltoestellen en voorzien van een veilig hek.

Slaapruimte

Voor kinderen is een aparte, goed geventileerde slaapruimte. Een rustige en ruime slaapkamer.

Algemeen

De gastouder heeft veel ervaring als onderwijsassistente en als gastouder. Er is altijd een achterwacht aanwezig. De gehele opvanglocatie is altijd rookvrij.

Flexibele opvang

In goed overleg zijn de tijden bespreekbaar. Verder hebben we veel aandacht voor uw persoonlijke wensen. De opvang is voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau